civciv1520 Kızlar 13+5 haftalık hamileyim 🧿 . Başım çok agriyor ne yapmam lazım ilaç içmek istemiyorum ağrı kesici icebiliyor muyuz bilmiyorum acile gitcek dereceye geldim nasıl geçer var mı öneriniz yardım edin
pinar2210 Canim tansiyonunu ölç ondan olmus olabilir bende öyleyim aynıyız aşağı yukarı. Ben azıcık acıkıp da yemesem hemen başım ağrımaya başlıyor. Tabi herkesde sebebi farklo olabilir. Doktorlar sadece parol içebilirsin diyorlar bende hic içmedim ama dayanamayacak gibi olursam içerim mecbur civciv1520
Srplhrgl civciv1520 kilon zayıfsa eğer tansiyon düşüklüğü yapıyor evde ilaç kullanmadan hastaneye gitsende parol dışında bir serum yapmıyorlar hamilelere o yüzden evde parol varss iç eğer geçmezse öyle git. Birde sessiz bir odaya git ışığı kapat oda iyi gelecek
civciv1520 Srplhrgl evet zayıfım tansiyonum hep 11-7 hamile olmadan önce de böyleydi 9-5 çıktığı da oluyor
Merve6521 Canım Parol alabilirsin benim sürekli vardı hatta MR bile çekeceklerdi en son doktorum şiddetlendiği zaman parol alabilirsin demişti 20. Haftadan sonra biter dedi öyle de oldu şükür
Edahmm civciv1520 ben normalde migren hastasıyım mentol sürüp buz torması koyuyorum anlıma ellerini ayakları soguk suyla yıka bide saçlarını bastıra bastıra tara ben çok çektigim için bunlar çok işe yarıyo
Zeynnpk civciv1520 taze patatesi basinin ettafina dilimleyip sar. Temiz havayi yavastan icine cek ver. Bana hep iyi gelmistir