Bmom Edahmm embiye yılmaz canım kesinlikle yıldırım doruk ama yılbaşından sonra kendi kliniğine gecicekmis sorarsın detaylı
Buseyvz Edahmm medicalpark Sibel Özsoy’a gidiyorum çok çok memnunum, sizi hep rahatlatıyor yaklaşımı ilgisi çok güzel ve çok tatlı bir hanım 😊
Edahmm Demirhanesra bende doruktan aldım embiye hanımdan ilk defa gidicem ondan önce deniz çakmak dr gittim ama çok rahat edemedim
beyza-guven yildirim doruk kemal Köroğlu kesinlikle cok cok iyi alaninda uzman cok şakacı insani cok güzel motive ediyo psikolojik olarak rahatlatiyo gobegimi bile kendisi siliyo cok ilgili bi doktor
halimme Çekirge dorukta dilek doğanbaş hakkînda bilgisi olan varmı kızlar ben suan gittigim doktorumdan memnun degilim degiatirmek istiyorum ama doktorlar hakkında pek bilgim yok 22 haftalıkta olduk artık bi doktorumuz olması gerekiyo
Edahmm halimme benim görümcem embiye dr dan çok memnun kalmış oda çok doktor gezmiş bakalım hafta cuma bende gidicem yorum yaparım
Bmom Edahmm benimde değiştirdigim üçüncü doktor ve hastane sonunda dedim çok şükür memnun kalirsin mutlaka
Sabriyeusk Edahmm medicabil nilüfer Nihat Gök’e gidiyorum çok çok ilgili bi doktor kesinlikle tavsiye ediyorum 👍