Kbrarz Begumunannesi benimde ilk gebeligimde belli degildi karnim bu haftalarda 😊ilk gebelikte karin kaslarinda acilma olmadigi icin belli olmuyo hemen birde vucut yapisindanda kaynaklaniyo kiminin ic karni genis olur belli.olmaz kiminin dar belli olur
Canssu61 Zeyno3460 23 haftaligiz ama hala karnım yok🤷♀️ bebek gayet iyi o yüzden dert etmiyorum bende
Gulsen4224 Kbrarz ama benim çok hoşuma gidiyor hamilelikte belli olan anneler çok yakışmış kız mı cnm erkek mi 🙈
Kbrarz Gulsen4224 sagol canim 13+4 te gitmistim en son erkek gibi dedi kordondo olabilir dedi birdahaki kontrolu bekliyoz hayirlisi canim😊
Tuuanammm Zeyno3460 ıkıncı hamılelıkte erken cıkar derler ama 18 haftalık oldum hamıle oldugum bellı olmuuo tabı bu benı mutlu edıuo aılem harıc kımse bılmıyo hamıle oldugumu☺️
Writebirds Tazeanne0 benimde yemek vs yiyince bayağı şişip sertleşiyor ama sabah yine normal şişkinlik var yani bu şişkinlik değil miymiş 🙄
Writebirds Beker hımm bayağıdır böyle yani sodayı vs hiç geçirmiyordu, ilk hamileliğim minnacık bebek ne ara böyle şişircek 🤣şaşkınım
Writebirds Soe bebiş sağlıklı olsun gerisi önemli değil de şimdi böyleyse ilerleyen ağlarda yürüyen göbek olucam galiba bide ben aşırı kiloyla kalmadım 167 boy 57 kilo ile genetiksel olarak kemikler iri olduğu için kilo böyle yoksa herkes çok zayıfsın diyor 🙄
Writebirds Beker önceden diyordum inşallah iç karnım geniştir diye ama sağlık olsun 🤣artık eşim bol bol dalga geçer ben onla geçiyordum göbeğin büyümüş okula yazdır diye yandım şimdi
Gulsen4224 Kbrarz ewt sadece karnın var cnm erkek Bebek’te öyle oluyor rabbim gönlüne göre versin inşallah kordon işi bozuyor hep😂🙈