Nilaysare Dgull yumurta süt yoğurt kuru yemisler kasar peynir de çok yedim bide bitter çikolata bebegin kilo alması için çok önemliymiş
Meleg Birmom miktar önemli meyve olarak abartmamak gerekir . Çeyrek ayva iki üç dilim portakal iki dilim elma böyle küçük tabak yapıyorum her gün multivitamin içtikten sonra tüketiyorum.Ama bazen ayvayı yarım doğrarsam diğerlerinden daha az koyuyorum tabağa ☺️
haziranin25i Dgull kaşar süt muz sütü 3 bardak muzu 2 tane yiyoruum. Kaşar da her sabah tostta yiyorum
Ecem1818 Elfffffffff bende haşlanmış yemem .güzelce süt ile çırpıp döküyorum tavaya içine tende kaşar atıyorum yarısını üstüne kapıyorum kaşar içinde eriyor tost gibi oluyor ancak öyle yiyorum
NAZ2333 Dgull yogurt ceviz bol bol meyve zaten yemekle pek aram yok valla ilk haftalar bunlar tuttu beni ayakta
Kalbimm55 Dgull 20. Haftadan Sonra Demir Vitamini çok lazım oluyo bebeğe ve Bize O yüzden portakal 🍊 yerim. sabahda Yeşillikli Yumurta peynir 🧀 mutlaka
eylmylk Yumurta, yoğurt, ceviz, muz ve ekstra başka bir meyve. Pekmek ve incir de her gün olmasa da yemeye çalışıyorum.