ece_2206 Covid den sonra burun tıkanıklığı ve kuruluğu yaşayan anneler var mı karantinam biteli 10 gün oldu :)
ece_2206 Makbule7995 yaa hiç koku yok mu yoksa Biraz mı benim de 25 gün oldu koku alabiliyorum tat da ama burnum tıkalı ve kuru
Makbule7995 ece_2206 çok çok az ve keskin kokular mesela sigara kokusunu çok az alıyorum inşallah koku gelir vallahi burnumu özledim 😔 senin koku Alman ne zaman geldi canım benim de burnum kuru ve tıkalı
ece_2206 Makbule7995 benim 10. Gün geldi ama suan sol tarafından koku alamıyorum burnumun ama yaklaşınca kokuları alabiliyorum :)
Makbule7995 ece_2206 sanki tad ve koku hiç gelmeyecek gibi geliyor o kadar uzak hissediyorum Ki 😂 benim kuzenım de corona oldu 1buçuk Ay oldu hala tad ve koku yok diyor
Makbule7995 ece_2206 çok çok az o da zaten Çok ağır kokular mesela ellerimi yıkıyorum duja giriyorum hiç koku yok yemek yapıyorum koku yok çok çok az ama o kokunun neye ait olduğunu algılayamıyorum o kadar az
Makbule7995 ece_2206 aynen o da daha tam iyileşmedi o daha kötü hatta kolonya versen içerim tad koku hiç yok diyor