ElifLinam Kızlar ben 29. Haftamdayım 5 kılo aldım hadi maximum 6 diyelim. Doktorum cok almıssın dedı faha fazla alma dedı sız kac kılo aldınız moralımı bozdu ya acaba daha da kilo almıyım diye mi dedi ben de az kilo aldım dıye sevınıyordum
halitefe ElifLinam ay yok gayet iyisin ya ne fazlası ben 8 kilo aldım 29. Haftadayım zaten gebelik boyunca 12-15 kilo alımı normal görülüyor
Gtrst ElifLinam 29.haftadayım 11 kilo aldım. Doktorum bana da fazla aldın dikkatli ol dedi ama siz bana göre iyisiniz bence 6 kilo normal geldi bana
ElifLinam eomeoni ya herkesin bünyesi farklı işte ben de normaldir dıyordum ta ki doktorum böyle diyene kadar. Yani daha fazla almıyım diye mi dedi bilmiyorum ama yine de bi moralım bozuldu
Zekus7 Normalde kilon nasıl canım belki kilon varsa o yüzden demiş olabilir yani benim fikrimce kilon normal
Baobap ElifLinam normalde aldığınız kilo çok değil gibi görünüyor ancak doktor beden kitle indeksine göre konuşur genelde. Eğer boyunuz kısaysa bu kilo fazla sayılabilir. Ama canınızı sıkmayın bence. Sadece biraz daha dikkat edin kendiniz için🥰
Halide_zehra ElifLinam bence de sevin ben 28. Haftadayım 8kilo aldım az yemeye çalışıyorum elimden geldiğince artık nasıl olcak bilmiyorum
aselelif06 Dün de bana aynısı dendi 47 ile hamile kaldım şuan 55 kiloyum birwz daha yavaşla dedi. 10 kilodan fazlası önerilmiyor ama napayım elimde değil . 27 haftalıgız
aezgi aselelif06 ayy canım senin kilon azmıs zaten takcağın birsey yok bosver.ama söyle birsey var kilon az olduğu icin vücut yapın minyondur fazla kiloyu bünyen kaldırmaz doktorun belkide ondan demiştir.Bende 53 le hamile kaldım 63 oldum 37 haftam doktorum iyi gittiğimi minyon olduğum icin fazla kiloyu kaldıramıycağımı demişti
aselelif06 aezgi evet canım minyonuö boyum da 160 karnım var sadece yoksa başka hiç bi yerimde kilo yok. Üzüldüm aöa 30 yaşıma geldim ilk kez 47yi geçtim inşallah geri gitmez kilolarım bebegin de kilosu iyi ama yavaş git dedi. Gece 3 de tekmeyle uyanıyorum uyanınca açıkıyorum kalkıp yiyorum 😂
esraadsoyy Bende 29 haftaligim 56yla hamile kaldım şuan 59 kiloyum bebeğin kilosuda iyi dedi doktor 🤗😍
aezgi aselelif06 gider canımm vücut yapısıyla alakalı bence kilo işi bende 27 yasındayım hep zayıf oldum cok takıntılıydım kiloya o yüzden cok dikkat ettim hamileyim diye yemedim hicbir zaman bende geceleri cok kalkıyorum acıktıkca hop bi mandalin direk uyku😂😂 yoksa kilolar alıp gidiyor😀
ysfali06 ElifLinam başlangıç kilonuz mu çok acaba o yüzden öyle söylemiş olabilir. Benim doktorum da 22 haftada 2bçk kilo aldım diye çok dedi 🤷♀️ boyum 170 60 kilo ile hamile kaldım kiloluda değildim hani 😅🤷♀️ benim ki de çok deyince acaba aynı doktor mu diye düşündüm. Neredesiniz siz
ThinkerTubi ElifLinam asla çok değil yani, boyunuz ve hamile kaldığınız kilonuz nedir belki onla ilgili bir şeydir?