Mavi_- Kızlar merhaba çatlatma iğnesi vurulupta ikiz bebek olma olasılığı nedir çoğunluk ikiz mi oluyor
esraizmirli Mavi_- genelde ikiz oluyormuş canım doktorum bu yüzden bana vurmadı sadece klomenle hamile kaldım ama tabiki Allah bilir nasipte ne varsa onu yaşıyoruz sonuçta
Mizgin2020 Mavi_- iğneyle mi alakalı ikiz olması yumurta geliştirici hap la da birden fazla yumurta gelişiyor benim bu ay Letrasan la 3 yumurtam gelisti
Mavi_- Mizgin2020 doktorum dedi ikiz olabilir iğne ikisinide çatlatabilir dedi çevremde de kimden duyduysam hep ikizleri oldu o yüzden biraz tedirginim
Mizgin2020 Mavi_- ben hep ikiz olsun isterim beraber buyurler zorluğu tabi ki de var ama bı yandan da güzel
Mavi_- Mizgin2020 tabi öylede hata mı yaptm bilmiyorum ama doktorumu aradım iğne vurmak istemiyorum kendiliğinden çatlasın yumurta dedim olur sana bırakıyorum dedi inşallah bu ay kendiliğinden çatlar
Mavi_- Mizgin2020 ediyorum dün hafifti t çizgisi bugünde bakacam takvime göre pazar günü gösteriyo yumurtlamayı bakacam artık