BiSena Beklediğim bir durum değildi ilkkez başıma geldi , baş dönmesi bulantı yerleşme kanaması gibi şeyler yaşadım böyle bişey yaşayıp gebe olan varmı testlerim negatif 15 gün geciktim
Tugce1803 BiSena Yaşadıkların psikolojik olabilir. 15 gün geçmiş olsa testte çıkardı, bir an önce kadın doğum doktoruna görünün.
minikmucizemmmmmm BiSena bende bir hafta geciktim kan verdim bugün ama negatif çıktı yaa acaba geç döllenme olabilir mi adet belirtim falanda yok hiç🤦🏼♀️ Olmazsam tekrar kan mı vereyim
058elf BiSena stresten gecikme yaşamış olabilrsn canım benimde adetim düzenliydi korunmayı bıraktığım ilk ay böyle uzun süreli bi gecikme yaşamıştım normalde 3-4 gün geçse geçerdi o da bazen ama 15 gün geçince başka bi problemden dolayı mı diye doktora gittim olabileceğini söyledi stres kaynaklıdır demişti. Sende bi git muayene ol istersen.
BiSena minikmucizemmmmmm benim hiç bir fikrim yok 2 yıllık evliiyim henüz bebek düşünmüyorduk bu olay beni strese soktu şimdi olmasa negatif çıksa üzülürüm gibi hissediyorum 🥺
minikmucizemmmmmm BiSena hayırlısı olsun canım hakkında hiç strese girme ya ben en son girmemiştim akışına bırakmıştım gecikince sevindim ama negatifi görünce de üzüldüm açıkcası hayırlısı olsun inşallah herkes için