Hamideankara Genoks ta nifty testi yaptırdım sonucu bugün temiz geldi şükür ama cinsiyeti sorduğumda yasak dediler ,sizde böyle bir durum yaşadınız mı çok mantıklı gelmedi
Deteledmom21 Hamideankara Evet bende yaptirdim doktorunuza bilgisi verildi dedi Zaten yaptirmadan once de biliyordum cinsiyeti dr da teyid etmis oldu
NefesDeniz Hamideankara Yasak mı şaşırmışlar sanırım :) nifty testi zaten bebeğin dna sını ve kromozomlarını ayıran gören bir test nasıl yasak olabilir. Test sonucunda bile yazıyor kromozom y z diye..bende yaptırdım ve direkt söylediler ayrıca sonucu gönderdiklerinde de yazıyordu raporda..sonuç doktorunuza gitmiştir ona sorun bence muhakkak söyler.
ttUbaa__ Hamideankara evet canım maalesef yasal olarak söylenmiyor. Doktora söylüyorlar benimde doktorum söylemişti bana
aezgi Hamideankara sana söylemeleri yasak canım doktordaki raporda belli olur doktorum söylemişti bana 10 haftalıkken öğrenmiştim😬
leskuyenime Hamideankara canım öyle bir şey olmasinin sebebi erken haftalarda yapılabildiği için cinsiyet yüzünden kürtaj olabilme ihtimali maalesef 🤷