Kubra5328 Hanımlar bebek arabası ve puset almayı düşünüyorum marka ve model olarak fikir verebilir misiniz kızım olacak Fakat kullanışlı bir şey olsun istiyorum Daha sonra da kullanabilirim diye puset sizce gereklimi önerilerinizi bekliyorum kullananlar varsa
Ebrumihrimah Kubra5328 ben daha kullanmadım ama kurup baktım çok hafif tek başına indirip kaldirabilirsin yoyko City aldım puseti göründüğünden daha geniş Benim arkadaşım da yoyko luxury kullanıyor o tavsiye etti kızı 1 yaşında hala puset binebiliyor Hepsiburada dan araştır istersen
svmm Kubra5328 ben çok araştırdım travel sistem istiyorum puset ve bebek arabası çok uygun fiyatlıları da var ama ben portbebe olandan istemiyorum çünkü çerçevesi var çocuk büyüdükçe ayaklar dışarıda kalıyor bir de katlanınca arabada çok yer kaplıyor istediğim modeller kabin boy katlanıyor üstüyle birlikte ve hafif onlar da kraft onyx sunny baby vista prego quantum modelinde var youtube da tanıtım videoları var bakabilirsin
ssnnmmm Eğer arabanız varsa puset olmak zorunda zaten yasal olarak ben yoyko spin 360egg aldım daha kullanmak nasip olması bakalım
Simelwelt Bende çok zorlanmıştım bu konuda hemen yazmak istedim 🙈🥰 bende elele alroad2 modelini aldım internetten almıştım çok güzel çok memnun kaldım