SaadetBayrak Kızlar Merhaba! Özelde erkeğe benzetldi 12 haftalıkken devlette 15 haftalık gttim göremedim ama kıza benziyor dediler, aranzda böyle öğrenipte değişenler oldu mu
RRR SaadetBayrak en korktugum şey hoş ben 18 haftalık oldum hala öğrenemedim artık detaylıdan sonrada değişmez heralde 😂
Deletedmom35 SaadetBayrak 14 de kız dedi doktor 16 da erkek snr detaylıyı bekledim net belli olsun diye oğluşum olacak Allahın izniyle 😊
BaloglumM SaadetBayrak 12 Haftalıkken erkekti 16. Haftada %100 Kız dendi organ taramasında erkek olduğunu öğrendim 😁😁
zehracinar SaadetBayrak Benim oğluma en başta özel hastanede kız dediler sonra erkek dediler hala erkek değişmedi detaylı ultrasonda da kesinleşti 🤗💙
Rabiss0 Ben yasadim 12.haftada erkege benziyor dedi. 16da gostermedi hic kapatmisti. 20.hafta da kiz dedi hala da kiz degismedi daha 🤗
BeyzaGnaydn Benziyor %100 bi cevap degil, bidahaki kontrolunuzu bekleyin derim ben. Doktorunuz kesin konusmadigi surece ztn %50-50 ihtimal var🙂
SelinUzun SaadetBayrak beeennn 😊😊 15+3 de oğlum olucağını öğrendim. 23+3 de 3 boyutluya girdim erkekle alakası yok kız dediler toplamda 5 doktor da kız dedi daha değişmez heralde 😊😊