Seherkaraca Kızlar bugün doktora gittim 32 haftalığız bu arada. Kafasının yukarıda ayaklarının aşağıda olduğunu söyledi. Böyle olursa sezeryan olursun mecbur dedi. Doğuma kadar döner mi daha? Bilgisi olan var mı acaba.
imren91 Seherkaraca 35 te dönmemişti, 36+3 te gittiğimde dönmüş şükür. Bol yürüyüş merdiven inip çıkın. Etkili oluyor
R-alparslan Seherkaraca bana 34. Haftada aynı seyi söyledi ama 36.haftaya kadar bekleyelim 36 dan sonra alır pozisyonu yoksa sezaryen olursun dedi. 36+4 te gittim kendiliğinden doğum pozisyonunun almış cok şükür.
Seherkaraca Esmanur_97 ay çok sevindim bunu duyduğuma. Normal olmasını çok istiyorum nasip olursa inşallah. Çok yürü yoksa dönmez dedi bana
Esmanur_97 Seherkaraca 1800 gramdı bakalım şuan kaç oldu nst deyiz 🥰 seninkinin kilosu be kadar canım 😊
Hilalkrmzkn imren91 döndüğünü biz kendimizde anlayabilirmiyiz acaba :) his olarak yani benim bebeğim sanki hep aynı yerde duruyor sol tarafta hep bi şişkinlik oraya çöküyo ☺️
Meleginprensleri Seherkaraca daha çok var son gün bile dönebilir canını sıkma bence bol bol yürüyüş yap döner inşaallah
imren91 Hilalkrmzkn Ben anlamamıştım. Ayakları sanıyordum hep ellerini😅meğerse kasığımdaki elleriymiş.😇
R-alparslan Hilalkrmzkn ayaklarını veya kollarını yukarı doğru cok gerdiriyor oğlum ben anlamıştım döndüğünü küçük yumurta gibi bişey değiyor elinize ☺️
Melikeakkc Seherkaraca döner canım biz 36 yız ayakları sol kaburgamda kafası sol kapımda çapraz duruyor 35 te kafası yukardaydı
imren91 Melikeakkc Benim de hep solda duruyor , hareketleri orda.plesantam sağ kaburgamın altında hep. Sanırım ondan diyorum.
avukatveanne Seherkaraca merhaba ben 26.haftadayım arkadaşım ise 36.haftada ve onada bebek dönmemiş denilmişti bol bol yürüyüş ve squat yaptıktan sonra bebek döndü.. Son gün bile dönebiliyor sezaryan istemiyorsanız bekleyin ve bunları uygulayın bence etkisi olucaktır.. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🎈
Hilalkrmzkn imren91 bende anlayamıyorum elleri ayakları oynuyor ama bakalım inşaallah dönerler hepimizin bebekleri normal doğum çok istiyorum inşaallah ☺️☺️
svmm Seherkaraca merak etme döner benimde yan duruyordu 32.haftada 33 te döndü hala baş geliş pozisyonunda son gün döneni bile duydum zaten son 6 hafta da pozisyonu alıyorlar daha vardır dönmesine
_TuBaa_ Seherkaraca Merak etmeyin döner… 36 haftalığa girdik yarın kontrollümüz var. Benim bebeğimde hep yukarıda arttı ters idi yüzünü hiç görmedik😳 34’ de dönmüştü, baş kasıklarda popo yıkarsa idi ama yine ters içe doğru bakıyor hep yüzünü hala göremedik.
Seherkaraca _TuBaa_ bugün gittim canım bende. Hem kafa yukarıda hemde yüzü görünmüyordu aynı senin gibi. Doktor biraz yürü geri gel dedi yine dönmrgdş yüzünü göstermedi