Herkese merhaba 23.05.2018 saat 08:18 de preeklemsi sebebiyle kızımı sezeryan ile doğurdum suyu azalmıştı geçen haftadan bu yanada bacak ve baş önde giderken karın çevresi daha geri kalmıştı ve tansiyonum düzensizdi o yüzden acil Doğum kararı aldık ve kızım 34+5 te 2700 kg olarak doğdu.. öncelikle sezeryandan korkanlar şuanda rahat bir şekilde yürüyorum ağrım sadece 1 kere şiddetli oldu ve çok şükür ki iyiyim. Her konuya değinirsek sütüm daha haftam erken olduğu için malesef gelmedi ama 4 saatte bir hastane makinası ile kesinlikle öneririm 170 tlye kiraladık ve onunla sağım yapıp harekete geçirmeye çalışıyorum. Doğumum izmir kent hastanesinde oldu ve dr. Burak ağca çok memnun kaldım kesinlikle tavsiyemdir🙏🏻 bebeğim 2 saat bizimle kaldıktan sonra solunum için küveze girdi ama hortumsuz sadece küvez oksijeni ile duruyor. Başka çok şükür hiç bir sorunumuz yok. Ciğerleri 95-100 arası soluması gerekirken bebeğimin 89 ile soluması onu yormaması için mecbur girdi🙁 inşallah bir kaç gün içinde kucağıma alırım bol bol benim için dua ederseniz size minnettar olurum. O kadar güzel bir duygu ki yaşadığınız hiç bir acının önemi yok. Kızım iyi olsun yeter ! Herkese hayırlı doğumlar. Rabbim isteyenlerin isteklerini bizlerinde kucaklarını boş bırakmasın 🙏🏻 Amin..