Deletedmom15 Melisa35 beta tek başına ikiz belirtisi değildir ne yazıkki betanın aşırı yükselmesnin mol gebelik gibi sebepleridw olabiliyo rabbim hayırlı sonıclarla karşılaştırsn canım insallah gğzel haberler alırsn
Enk3333 Melisa35 benimde 620 den 1 haftada 7600 e çıkmıştı ikiz sanmıştık ama o biri boş keseymiş 🤷🏻♀️ Embiryoyu görmeden söylemeyin kimseye biz hayal kırıklığı yaşadık çünkü var zannedip
Melisa35 tugce_25 rabbim isteyenlere versin bize bir tane mino yeter Rabbim ona layık olmayı nasip etsin ❤️
arzuublm Melisa35 ne güzel işte ikiz bebek yap çıksın aradan :))) eee baksana sende ikizmişsin olma sansın yüksek
Melisa35 arzuublm ben ikiz değilim bebiş bize süpriz oldu plansız yakalandık 😂 bir tane düşüncesine yeni alıştım iki olursa düşünemiyorum
Melisa35 Deletedmom15 beta değerlerine göre gayet normal ilerliyor ama kuzum 4-5 haftalık sınırı içindeyim
Deletedmom15 Melisa35 maşallaj canım sağlıklı gebelikdede bazen beta cok artabilir tabikş coğul gebelikde olabilr ben ihtimalleri soyledm canım rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsn