Yldz3 Kızlar çok özür dileyerek yazıyorum ishal oldum bugün ve kasığıma bir ağrı girdi çok şiddetli değil devlet hastanesine gittiğim için doktorum yok özel öyle mesaj atıp soracağım sizce bu tehlikeli mi su içiyorum bol bol ama
svmm Yldz3 bi bilgim yok ama postun yukarı çıksın yazayım banada 34 te oldu kasık ağrısı ve ishal geçti sonra doktoruma gittiğimde sordum ağrı eğer böyle 5-10 dk sabit olup geçense korkma dedi ama belirli aralıklarla girip çıkıyorsa o zaman haber ver demişti
Havacianne Yldz3 ne kadar doğru bilmiyorum ama doğum öncesi ishal olabiliyormuş burda bi arkadaşımız yazmıştı ishal olduktan bir hafta sonra doğum yaptım diye. Özele gidin isterseniz
betul1- Yldz3 bende 37+6 yum ishalim öyle karnım agrıyor nette doğum belirtisi yazıyor ama henüz nişan yada su gelmesi düzenli sancı yok beklemedeyim vücut kendini hazırlıyormuş
Yldz3 svmm çok teşekkür ederim şuanlık yok aralıklarla gelmiyor kısa değil 2 saattir var sancı çok hafif ama 2 kez geldi
Yldz3 Sibelglgakn ya korkuyorum afedersin az önce bi sancı girdi yürüyemedim zor attım kendimi wcye inşAllah normaldir canım 😑
Yldz3 Havacianne ama başka bir belirti yok nişan su falan veya aralıklı sancı sizce yine de gitmeli miyim 🤔
betul1- Yldz3 bol bol su için susuz kalmayın dinlenin 36 haftayı geçmişsiniz şuan doğsa bile Allhın izniyle erken doğum haftasını gecmişsiniz içinizi rahat tutun
Yldz3 Zynprc canım sadece ishal miydi ? Mesela başka belirtiler ağrı kasılma sancı kasıklarda falan var mıydı ? Veya başka bir belirti ???
Sedanur23 Zynprc ya canım nişan nasıl bişey ilk gebelik olduğu için ayırt edebilirmiyim bilemiyorum 🤷🏻♀️🤭❤️
Zynprc Yldz3 düzensiz sancılarım vardı kasıklarımda ağrı vardı tuvalete gitme isteği sürekli adet ağrısı gibi girip çıkan sızılar ve şu an düzenli sancılarım var 15 dk da gelen karşılıyorum çok şükür
Yldz3 Sibelglgakn 3 gün önce afedersiniz sık sık tuvalete çıkıyordum bugün de ishal oldum başka bir şikayetiniz var mı sizin ishalden hariç
Yldz3 Zynprc bende kasılma var ağrı arada bir oluyor kasık sizin doğum başlıyor sanırım nişan da gelmiş