Aley123 28+4 haftaligim ve 13kilo aldım sizler kaç kilo aldınız ve benim kilom nasol sizce normal mi 💁♀️
Glbngrsy 27+4 teyim. 10kilo aldım ama 70ile başlamıştım şimdi korkuyorum 80oldum :( son 2ay cok alınıyor diyorlar bir de serklajlıyım devamlı yatmak zorundayım. Neyse artık kilolar verilir bi sekilde sağsalim doğsun da inşallah 🙏🏻
SevgiKndrms 36 haftalığım bende 18 kilo aldım 🤭 boyum 1.80, hamileliğime zayıf başladığım için doktorum normal bu kadar kilo alman dedi ☺️
_Mother_ Aley123 20 haftalığım 3 kilo aldım mantıksal olarak 😂 şöyle açıklim ilk 12 haftada hiç kilo almadım 2 kilo verdim daha sonra 16. Haftamda geri gebe olduğumu öğrendiğim kiloya geldim 20. Haftam da 3 kilo aldım toplamda 5 kilo oluyor ama veripte aldığım kiloyu saymıyorum yani yada saymam mı gerekiyor bilmiyorum 🤷♂️
iey Aley123 24+6 ben de 10 kilo civarı aldım, yarın net belli olur doktor kontrolümüz var. Normaldir aldığınız kilo sıkıntı yapmayın. 3-5 kilo alanları da dert etmeyin, tıpkı çok kilo almak gibi az kilo almak da iyi bir şey değil.
Hozdemir Tam 25. Haftamdayim 4.5 kg aldım. Ama Dr um buna bile kızıyor tansiyonum yüksek sürekli preklamsi olduğum için almamamdan yana 😪
Deletedmom27 Aley123 14+1 im ..3 kilo verdim 9-12 haftalar arasında, kusma da yok yiyorum da 🤷🏻♀️Hala sabit kilom iki hafta sonra kontrolde sorucam normal mi almamam diye 🤔