cansugrn tosbikimmm ben bi tek detayli ultrasona giricem 23 aralikta baska bi test yaptirmadm 21+4üm şuan. Ilk baslarda da ikili tets yaptirmstm o kadar. Bide ilk hamile oldugumu ögrendigmde kan testleri yapilmisti rutin kontroller kan seker tsh falan
Ipek0z tosbikimmm detaylı ultrasonu yaptırdım şeker yükleme testinin de zamanı geldi ama yaptırmayacağım
Bsmlh tosbikimmm 18 hafta girişi hemogram idrar ve tsh istedi kan ilacı yazdı çok düşmemiş ama tedbir amaçlı 19 giriyorum yarın renkli dopler için gün al dedi 20.haftada cekılsin dedi başka suan birşey soylemedi
cansugrn tosbikimmm vallahi yaptirmadm doktorumda bisey söylemedi detayli da hersey belli oluyo zaten diye biliyorm
cansugrn Anne18 benim de 3te randevum o zamana kadar 2.ögünumü yapms olurm😊 bide cikolata yiyim diyolar girmeden
senemmm123 haftamdayım. 20. haftada detaylı ultrason yaptırdım,23. haftamda fetal eko yaptırdım.24 te de şeker yüklemesi yaptırıcam.şuan için çok şükür herşey yolunda
cansugrn Anne18 gerci normalde de hareketli oglum hissedyrm cünkü hele konusunca daha da hareketli paşam😍💙
Mervekgn tosbikimmm ikili test, ayrıntılı ultrason birde şeker yükleme testi yaptırdım canım şuan 24 haftadayım