arzuublm Bende ilk gebeligimi ogrendigimde arastirip iyi yorumlara guvenip Sadullah bey e gittim asla memnun kalmadım ilk gittiğimde suan sadece kese var hamile degilsin hemen heveslenmeyin kimseye soylemeyin gibi garip garip konuştu, 1 hafta sonra cagridi kalp atışını duyalim öyle heveslenelim dedi gittik biz kalp atışını duymayi beklerken kesede kanama var diyo ama asla bi aciklama yapmiyo adamin gözünün icine bakiyorum birsey soylesin diye yok bana diyoki elinde hangi ilaclar var dedim nasil yani hangi ilaclar var derken neden bahsediyorsunuz ukala ukala tavirlar sonra progestan yazicam dedi yani düşük le alakali bi ilaci yazarken bana elinde hangi ilaclar var diyor enteresan bi adam aglayarak ciktim odadan esimle ne dogru düzgün bi aciklama yapiyor ne de hastasina nasil yaklasicagini biliyor. Nil hanimida arastirdim sonra evet giden cok var ama sabahtan aksama kadar bekledigi oluyomus gidenlerin acil bi durumda ulasmak imkansiz hastalarina bazen sen benim hastammiydin diyomus 🤷 daha sonrada hastanenin doğum bölümüyle alakali cok iyi yorumlar duymadigim için vazgeçtim komple