PelinK Habibesari hafif karın ve bel ağrılı geçiyor ve aşırı iştahsızlık var gözüm yemek görmek istemiyor senin nasıl geçiyor canım
Habibesari Teacherella1 genel bir durum sanırım bir kaç haftaya düzelir bu günlerimizi ararız gibime geliyor 😃
Habibesari PelinK bende de kasık ağrısı var 2 gündür iştahsızlık genel bir durum sanırım ben bu durumdan memnunum aslında 😃 bir kaç haftaya iştah açılır kilo almadan ne kdar gidebilirsek o kadar iyi
Berilsu PelinK al bendende o kadar berbat mide.bulantisi yemek kokusuna tahammül edemiyorum kusma erkenden uyuma ama cok sukur bugun kalp atisini yeni duydum bende 👶
Seda1616 Anneyim_2020 ayyy mis gibi kafam kalkmıyor benim ya gün içerisinde defalarca midem bulanıyor dayanamıyorum şu 3 4 ayı atlattıktan sonra geçiyormuş sanırım ve çok uykum geliyor 🤭 acayip tembelleştim anlayacağınız 🤪🤷♀️
Anneyim_2020 Seda1616 benim ikinci gebeliğim belkide ondan böyle rahatım bünyem alışkındır ha bide 11 aylık bi yaramaz olunca yorulmak nedir bilmm 😄😄
Sumc 8+4 olduk bugün. Mide bulantısı arada yaşıyorum asla doymuyorum her gördüğüm şeyi canım istiyor 😂 hiç hamile gibi değilim aslında.
PelinK Berilsu ah ne güzel hep atsın o minik kalp🙏🏻 Ben de kendi yaptığım yemeği yemek istemiyorum çok kötü gözüküyor gözüme
Habibesari Berilsu bu ay da değilde 3.ayda biliyorum ben kontrole çağırmadı çünkü doktorum ama bilemedim
Purpura26 Berilsu Gebeliğini öğrenince doktor tam kan tahlili yapıyor değerlerine bakıyor. Troid guator idrar falan. 2li tarafıma 12. Haftada diye biliyorum
Teacherella1 Berilsu ben sağlık ocağında yaptırdım hepsini kan tahlilleri enfeksiyon varmı yokmu tiroid vs bu tarz seyler zaten hamileyim yapılacak tüm testleri istiyorum diyince onlar yapılması gerekenleri yapıyor
Purpura26 Habibesari Benim 8+2 iştahım bu hafta çok kapandı hiç yemek yemesem canım istemiyor. Oturunca yiyorum ama 🤦♀️ o da zar zor ama hiç yemek yapasım yok
Berilsu Habibesari hmm banada bugun soyledi doktor ozele gidiyorum ben arti devlet hastanesndede kontrol yaptir dedi.tmm dedim bende