Dilem_0301 Merhaba canım anneler 20+2 haftalık hamileyim pilates yapılabilir mi acaba 🤔 doktora sormalı mıyım🤔 zararı olur mu 🤔 şuanlık hamilelikle ilgili bir sıkıntım yok çok şükür 🙏
7capo7 Dilem_0301 Eğer spor geçmişin varsa ve doğru nefes, egzersizlerin nasıl yapılması gerektiğini ayrıntılı biliyorsan bence doktorun da onayıyla çok yararı olur. Ya da netten bakacağın zaman en ayrıntılı anlatanların videolarına bak 🥰
Gigy Dilem_0301 hamile pilatesi var ,bilmediğiniz hareketler için zorlamayın kendinizi dikkatli olmakta fayda var
justwaiting Dilem_0301 doktorunuza kutlamada ama mutlaka sorun, ben 25.haftadayim reformera gidiyorum hamile pilatesine fakat hoca eşliğinde çalışıyorum spor geçmişim olmasına rağmen, dikkatli olmak gerekiyor 🤗 sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim ♥️
plakayerli ben sorunca doktor bi rahim ağzı uzunluğunu ölçelim ona göre dedi, 35 altında old için izin vermedi
Dilem_0301 7capo7 spor geçmişim yok ama normal doğum için yararlı olduğunu duyduğum için yapmak istedim 🤗 teşekkür ederim 🥰