Melegimveben Kızlar karnım kaskatı kesiliyor sanki bebeğim sığmıyormuş gibi sağ bacak sağ omuz sağ böbrek sağ kasık aşırı ağrı çekiyorum😥
Estur Melegimveben benimde akşamları öyle oluyor. Balon gibi hissediyorum karnımı patlayacakmış gibi 🤦🏻♀️
Akin59 Melegimveben canim bunlar normal ben kaburga agrisindan öleceğimi düşündüm bir gece sabaha kdar ağladım çok şükür 36 haftayı geride bıraktık son ay biraz daha iyi geçiyor hamilelik yada alistalistigimiz için oyle geliyor
Melegimveben Kubrq onuda kullanmıyorum😥 evet top gibi oluyo çok canım acıyo böbreğime vuruyor hep ağrısı😥
Kubrq Melegimveben bendede oluyordu bugün doktora gittim.magnezyum verdi bagirsak haraketleri değişiyor o yüzden dedi ve içtim rahatldm birde bebegini asagidami hissediyor Sun sen😕
Kubrq Melegimveben ağrı normal değil doktorunla görüş bir an önce serviks uzunlugunu olcturdunmu hiç canim
Melegimveben Kubrq herşeye bakıldı böbreğede bakıldı normal denildi geçen hafta ama cumartesi gününden beri aşırı ağrı çekiyorum canım özellikle böbreğimde