Bedos Herkese merhaba, 5 bucuk haftalik hamileyim ve dun ikizlerimin olacağını öğrendim. Ikiz annelerinden ve sizden tavsiyelere açığım, hangi konularda daha dikkatli olmam gerektiği konusunda fikir verirseniz çok sevinirim 🙏🌸
ikizminikler Bedos öncelikle hayırı olsun inşallah gebeliğinde doğumunda güzel geçer 🌿bende beş haftalıkken öğrenmiştim bulantı halsizlik çok fazlaydı ams sonra geçiyor ikiz diye aman aman dikkatli davranmadım günlük hayatımı yaşamaya devam ettim her konuda doktorun zaten seni yönlendirir her hangi problem yoksa sende sağlıkla ilerlersin biz şimdi 35+3 üz doğuma az kaldı tek tavsiyem herşeyi takıntı yapmaman 🌿
NefesDeniz Bedos Hayırlı olsunnn çok güzel💃🏻 Bende ikiz bebeklerime hamileyim 20.haftaya geldik şükür dilerim çok rahat geçsin🍭Benim 5.haftanın sonunda başlamıştı mide bulantıları halsizlik 13.haftanın sonuna kadar ufff çok zordu ilaç içiyordum ve haftada bir serum takılıyordu. Ama geçti şükür🌿 Karnın hızla büyüyecek hergün 2 mucizenin vücudunda yaptığı değişikliğe şahit olacaksın harika bir duygu😉 Rabbim sağlıkla zamanında kucağımıza almamızı nasip etsin🙏🏻
Bedos ikizminikler ikizminikler Teşekkür ederim hepimizin cok kolay ve sağlıklı bir doğumu olsun inşallah 💐🙏 çok şaşkınım bulantı kusma halsizlik yok, umarım böyle devam ederim. Erken doğum ve sezeryandan bahsetmeye basladi herkes beni tek tedirgin eden bu aslinda 😔🤷♀️
Bedos Ebrukarayali evet gebeliğimi ilk öğrendiğimde adetim geçirmemişti. Hamilelik testinde pozitif çıkınca hemen kan tahlili verdik tahlilde de 3 haftalik hamile olduğumu öğrendim. Cok erken çıkınca testte ikiz gebelikten şüphelendik ve oyle de oldu🙏😊
ikizminikler Bedos inşallah başlamazda ama zaten şuan erken 😊 sen milleti dinleme ben dinleseydim kasımda doğurmuştum 😂 doktorum 38i bekliyor bende bebeklerde gayet iyiyiz herkeste bi ön yargı var sen hepsini boşver sezaryen kısmını gelince ikiz bebek riske atılmıyor ikisininde baş aşağı durması lazım benimkiler öyle değil malesef niye zorla normal doğuma ısrarcı olayım ki hangi yöntem daha iyiyse o olsun yeterki sağlıkla kucağımıza alalım ikiz olup normal doğuran da var pozisyonlar ve sağlıkları uygunsa
Bedos ikizminikler çok doğru konuşup paylaştıkça hem daha mutlu hem daha rahat hissediyorum 🥰 tesekkur ederim umarım en kolay şekilde kucağına alırsın dunya guzeli yavrularını 🙏🌸
Bedos Ebrukarayali iki buçuk hafta önce yaptırdığım kan tahlilinde 35.36 beta hcg degeri gözlemledik ama daha sonra bu değere baktirmadim, pazartesi günü 6 tane test istedi doktorum onlari yaptırdığımızda güncel degeri yazarim size 🥰🌸
Bedos NefesDeniz NefesDeniz aminnn🥰🌸 dilerim en sağlıklı ve kolay şekilde yavrularimiza kavuşuruz. Tatli kuzular❤ önümde zorlu bir süreç var ama bu mutlulukla hepsinin üstesinden gelebilirim gibi hissediyorum. Yaşayıp bilen annelerden duyduklarına beni çok rahatlatıyor. En azından beni neler bekliyor tahmin edebiliyorum 🌸🌸
NefesDeniz Bedos Çok güzel bir süreç hemde dilerim isteyen herkese nasip etsin Allahım💐 Öyle güzel öyle kutsal anlar ki hele hissetmeye başla o zaman dahada başka olacak senin için herşey..ellerimi karnıma koyduğumda o pıtır pıtır hareketlerini hissettiğimde diyorum elimin altında 2 tane dünya var gerçek dünya şükürler olsun😍
Bedos Melisa35 beta degeri anneden anneye gore değişiyor dedi ilk test yaptırdığım hastane bence çok normal görünüyor ama dedim gibi öğrendiğim gibi yazicam 😊
EsilErman Merhaba arkadaşlar :) bizde 5.haftadayız ve dün öğrendik ikiz olduğumuzu. Dün kahverengi lekelenmeyle yaşayınca apar topar doktora gittik, 2 mucizeye şahit olduk. Ancak bugünde 3 kez kahverengi lekelenmelerim yine oldu. Bunu başka yaşayan var mı?