Annelik-20200 Hanımlar aranızda şehir hastanesinde doğum yapan var mı ilgi alaka nasıldı ve yanınıza refakatçi alınmıyor diye duydum doğru mu acaba ?
Tugceasel_ Annelik-20200 Ben Ankara’da yaşıyorum , bizim buradaki şehir hastanesine alınıyor normal doğum olursa yalnız kalıyorsunuz sezaryen olursa yanınızda bir kişi kalabiliyor 🌷
sntn Annelik-20200 ben Ankara’da yaşıyorum hastanedeki ebeye sordum şuan için sadece sezaryende refakatçi alıyoruz ama koronanın durumuna göre ilerleyen zamanlarda sezaryene de almayabiliriz demişti. Ama 2 hafta önce bir arkadaşım doğum yaptı çok kanaması olmuş normal doğum yapmıştı. Kanamasından dolayı tansiyonunda felan sıkıntı olmuş refakatçi almışlardı
Mervem23 Annelik-20200 canm bizde şehir Hastanesi’nde refakatçi alınmıyor normal doğumda sezaryen de bir kişi alınıyor.. benim arkadaş orda doğum yaptı çok memnun kaldı hijyen ve ilgilenmeleri çok iyiymiş . Nasip olursa bende şehir Hastanesi’nde yapmayı düşünüyorum
Annelik-20200 Rukiyeqltntssss yok hayır Manisa da yaşıyorum ama tüm şehir hastanelerinde durum aynı mı acaba refakatçi alınmıyor diye duydum doğru mu merak ediyorum doğumuma son 3-4 günüm var
Rukiyeqltntssss Annelik-20200 normal doğum olduğu zaman almıyorlarmış sezeryan olduğun zaman 1 kişi kalabiliyormuş
Annelik-20200 Rukiyeqltntssss Mervem23 sntn Tugceasel_ hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim ☺️ şimdilik normal doğum görünüyor bebek kanalda ama daha açılmam falan yok ilk doğum olucak psikolojik olarak tek doğum yapmak istemiyorum açıkcası Allah yardımcımız olsun hepimizin 🙏🏻😒
Rukiyeqltntssss Annelik-20200 canım bence hiç öyle düşünme biz anneyiz herşeyin üstesinden geliriz yanımıza birileri şart değil rabbim herşeyin kolaylığını sabrını verir bende aksine normal doğum yaparsam tek kalmak istiyorum herşeyle kendim ilgileneyim en başından kendim öğreneyim birileri karışmasın istiyorum 🤗🥰
Annelik-20200 Beyzaneriman Rukiyeqltntssss tabikide bi yandan öyle Allah sabrını da gücünü de verir ama ne bileyim hiç bilmediğimiz için bi yandan da düşünüyorum tabi ☺️
Beyzaneriman Benim de son 7 günüm mersin şehir hastanesi düşünüyorum doğumumu ama bilmiyodum refakatçi almadıklarını inşaallah normal olsun da tek başına da kalınır bence hayırla sağlıkla gelsinler inşaallah
Beyzaneriman Annelik-20200 tecrübe oldu tabi ama tedirginlik yıne aynı valla ya normal doğum olmazsa diye ödüm kopuyor