ikizminikler Didemhalil Erbil çakar ümraniyeye yakınsan kesinlikle gitmelisin memnun kalmayan duymadım
Msydn6 Didemhalil Özel Güngören İlgi Hastanesi 250 tlye yapıyor herşeye bakıp rapor hazırlıyorlarmış arkadaşım orda yaptırmıştı memnun kaldığını söylemişti , birde Fındıkzade de Hekimoğlu Görüntüleme Merkezinde 350 tl yapılıyor o daha uzun bakılıyor yaklaşık 1 saatte tamamlanıyor sonuçları hemen alıyorsunuz renkli görüntülerde veriliyor ilk gebeliğimde orda yaptırmıştım memnun kaldım şimdikinde devlette randevu aldım orda yaptırıcam
Arz_trn18 Didemhalil darıcı hospital park hastanesinde yaptırdım tam 50 dakika surdu ve bilgi vererek baktı doktor 400 tlydi cd verdiler resim verdiler baya ilgililerdi
Tugceek Ben de arıyorum aslında bir sonraki aya girmem lazım ama çok uçuk fiyatlar veren yerler var, ilgilenmiyor 10 dakika bakıyor diyenler var, deneyimli olanlar yazarsa bilgilenmiş oluruz🙄
ikizminikler Tugceek nerde oturuyorsun ümraniyeye yakından erbil çakara git en az yarım saat bakıyor ve ilgili biri 280 lira fiyatı boşuna hastanelere 750-1000 felan vermezsin
Tugceek Seymamuge araştırdım biraz netten ama 300 ila 1000tl arasında fiyatlar var hep, hatta 300e bile bulamadım sayılır 400 diyelim ona. Ama sigorta geçiyor mu sigortayla indirim oluyor mu neresi ilgili bakıyor bunlar hakkında bilgi yok ancak bu şekilde bilgi alışverişi yapabiliriz
Tugceek Msydn6 Bu fiyatlar bu zamanların fiyatları dimi geçen sene filan değil, bir de yılbaşından sonra zam gelmez inşallah ☹️ Güngören bana da yakın çok uygun geldi bana
Aysun1983 Msydn6 ben hekimoğlunda rahim filmi çektirdim cnm çekim yapıldı o an doktor görmek istedim yok şu an operasyonu yapan hemşire sonra bi odaya girdi çıktı internet üzerinden mi iletişime geçildi orayı net anlayamadım bende sonuçlarınızı gördü doktor sonuçlarız temiz dendi sıkıntı yok ohh şok şükür dedim kendi sabit doktorum da olmadığı için ayrıca tekrar bi doktora gitmedim temiz sıkıntı yok denince ama üzerinden yine 1 yıl geçti hamile kalamadım artık tüp bebek merkezi yolu tuttuk her ihtimale karşı röntgeni de yanımda aldım iyi ki almışım yapışıklık olduğunu hemen farketti doktor keşke daha önce başka doktora da gösterseydim dedim 1 yıl boşa bekledim her ay yaşadığım sters de cabası
Tugceek ikizminikler bahçelievlerde oturuyorum, aslında gidebilirdim Ümraniyeye ama eşim hafta içi çalışıyor hafta sonu yasakları da olduğu için biraz zor gözüküyor ☹️ bir umut 🙄 teşekkür ederim bu arada 😊
Vilmavebambam Koşuyolu görüntüleme merkezinde, Ayşenur Okuldan çok memnun kaldım. Her şeyi o kadar detaylı ve anaç bi şekilde anlattı ki…sgk’liyim. 450 tl ödedim. Tum görüntüleme sürecinin cd’sini ve 3 tane de foto verdiler.
ikizminikler Tugceek doktora ulaş bence gitme imkanın varsa haftasonu çalışıyorlarsa izin kağıdı yazarlar yine gidilir 😊 rica ederim
Msydn6 Didemhalil güngörendekini bilmiyorumda diğer bahsettiğim yerdekini perinatolog yapıyor diye biliyorum
ikizminikler Sedaaslan santral durağının karşısında santral iş merkezi var akbankın yanında oranın beşinci katı