Meleginprensleri E_MS ben varım gerçekten çok zor allah bütün hamilelere yardım etsin dün sabah hastaneye gittim 2 santim açıklık varmış kanala da girmiş ama muayeneden sonra belim çok agriyo nefesim kesiliyor yerimde duramıyorum neden acaba
E_MS Mina01 dimi sona yaklaştıkça zaman geçmiyor 🙄 inş sağlıkla bir an önce kavuşuruz bebeklerimize 🥰
E_MS DiplomaliEvHanimi bizimki de niyeti yok babası artık orda kaldığın her gün için geldiğinde senden kira alcam diyo 😂
E_MS Meleginprensleri doğum mu başladı ki açılma da olduğuna göre hadi allah bi avazda inş kurtarsın 🥰
dnayns Son 17 gün, hatta ultrasona göre son 12 ama hiçbir belirti yok. Her ufacık ağrıda sancıda acaba diyorum ama ı ıhh 🥴
E_MS dnayns kimi her belirtiyi yaşıyor benim de hiç belirtim yok karnımın aşağıya inmesi dışında şuana kadar hiç yalancı sancı gibi sancı kasılmam da olmadı bakalım nasıl olcak 🤷♀️
Meleginprensleri E_MS acilmam var ama sancim yok bi kaç gündür de nişanım geliyo eve geri gönderdi doktor
Damlamm E_MS son 4 buvunde kontrolum vardi ama sanci falan çıkmadı benim kiz nazlandi gelmeye niyeti yok hala bekliyorum onceden sancim falanda olurdu ama suan hepsi gitti yoklar😂😂
E_MS Meleginprensleri alla alla sancı yok diye mi ? Nişan gelince yatış yapmıyorlar mı normalde genelde öyle diyorlar ya 🤷♀️
Meleginprensleri E_MS yok nisanda yatış yapmıyorlar ilk hamileligimdede doğumdan iki gün önce geldi muayene ettiler açıklık yoktu yine eve göndermişlerdi
E_MS Meleginprensleri benim ilk gebeliğim çok bilmiyorum da işte söylenenler filan duyunca herkesin farklı oluyor işte 🙄