Neslihanbew Dün tam 6 hafta idi. Doktor keseyi gördü çok şükür ama kalp atışı henüz yok dedi. Normal yılbaşından önce bidaha gel dedi ama yine de burda 6 haftada duyanlrı pkuyunca bende beklemişim sanırım inşallah duymak nasip olur sonra 🙏
Gamiiiii Neslihanbew benimde geç döllenme olduğu için 7+5 de duymuştum. Çok stres yapmıştım . Hep bilmemezlikten
Kadze Neslihanbew bugün bende gittim devlete 6+2 kalp atışı var ama ses açamıyorum çok eski ultrasona araştırmaya gel.kontroller için dedi ama kimisinde 7.8.hatta 9.haftayi bulan var
Tugceek Benim de 2. Gebelik ilkini erken duydum bunu 6 da gittim bana da kalp atışı yok dediler ama okuduklarıma göre 10. Haftaya kadar duymayan varmış telaş yapma bence biz de 8 de zor duyduk şimdi 17 deyiz çok şükür 🤲🏻
Neslihanbew Tugceek maşallah inşllah bende duyaeım işk gebeliğimde erken duydum bende ama bunda duyamadık 7+2 de falan gidicem bakalım inşallah duyulur
Neslihanbew Kadze ilk gebeliğimde bende duymuştun ama inşalşah bundada duyaeım 7 haftada gidicem tekrar