Ceyliiii Günaydın Hanımlar, ikiz gebelikte ikili tarama ultrason ölçümünde ölçümler en az kaç olmalı bilginiz var mı? Kaça kadarr risk varr dmeek oluyor?
Twinsmom2021 Ceyliiii ikiz gebelikte ikili tarama testi genellikle yapılmıyor. Doğru sonuç vermediği için benim Dr yaptırmadı. Özel testler var mesela nifty testi. Ben de onu yaptırmıştım.
Ceyliiii Twinsmom2021 ben sadcee ultrason ölçümü yaptırdım kan vermedim onda da sonuç ense kalınlıkları birinin 1.21mm diğeri 1.30mm çıktı normal mi acaba bir sıkıntısı yok değil mi?
didemercigz Twinsmom2021 nifty ikiz gebeliklerde ne oranda doğru sonuç veriyor? Doktorunuz bununla ilgili ne paylaştı sizinle
Twinsmom2021 Ceyliiii canım ölçümleri bilmiyorum ama internetten bak istersen benim nifty sonucumu Dr değerlendirdi.sorun yok deyince ölçümleri araştırma gereği duymadım.
mmavi Ceyliiii 3 un altinda olmasi normal demisti doktorum, iki taramada yaptirdik biz ikisine istinaden %70 te oran veriyormus farkli test istemedi tabi bide ayrintili ultroson olacak ama benimde aklimda nifty yaptirip yaptirmamak.