ecemeric Kizlarr inanmakta hala güçlük çekiyorum şoktan şoka girdim ya 😂 Minik bir oğluşum olacak zannederken. Bugün nett bir şekilde öğrendim ki bir prensesim oluyormuş 😂😂🥰🌺
Sermec27 ecemeric 16 haftaya kadar yapılan tahminler her zaman kesşnlipi olmayan tahminlerdir inşallah sag salım kucagınıza almak nasip olur 🤲 🥰
Ohaezgi ecemeric erkek dediğinde kaçıncı haftadaydın canım 16.haftaya kadar bebişler ya tam göstermiyor yada doktorlar tahmini olarak söylüyor
Utkununannesi ecemeric kaç haftalıkken erkek dendi pipi göstermiş miydi doktor? Çok şaşırıyorum böyle postlar okuyunca 😁
Hazan_yeli25 16 haftaligim kesin net öğrenmek istiyorum henüz tahmin bile edilmedi 19,haftalık olunca gidicem DHA erken tahmin öğrenip yanılmak istemedim
Dlyercn Bana da 16.cı haftada erkek bebek dedi 20.haftamda Bi gittim tekrar bakalım dedi bebiş bacağını açmadı Bi türlü ama sonra kız bebek dedi doktor 😀
Fatmanurrrrrr Kızlar ben de 14 haftalık hamileyim erkek dedi doktor tam hazırlık yapmaya başlicaktık kıyafetler falan alıcaktık bize birisi cinsiyet değişebilir dedi şok oldum erkek sonuçta gördük yani herşeyini nasıl değişsin😁
ecemeric Ben 14.haftamda gittiğimde erkek demişti kızlar. Bir çıkıntı görüyorum demişti. Ama şimdi 17 hafta 3 günlüğüz ve şuan net bir şekilde kız dedi. Bacak arası boştu. Biz de gördük yani.
mom6565 ecemeric oluyor canim malesef böyle değişiklik iki ablamın başına geldiği için biri 25 haftalık diğeri 30 haftalıkken farklı olduğunu öğrendiler sen yine erken öğrenmişsin tabi buda yanlış değilse
[silindi] ecemeric Ben 16 haftalıkken doktor pipisini gördüm erkek dedi 🙈😂 31 haftalığım şuan dün hayır cinsiyeti kız dedi doktor 😂 Her şeyi hazırdı nerdeyse emzik kalmıştı bir tek
[silindi] Banada 12 hafftalıkken erkek dedi 16 haftada gittik kız dedi bişey almaya korkuyorum öbür ayda degişir se diye öbür ay iyice Bi baksın ondan sonra alacam eşyaları 😄
_Mother_ ecemeric mayıs annelerinde cinsiyet değişikliği olmuş bazılarımızda bana da ilk erkek sonra kız denildi
26Merve ecemeric Böyle postları okudukça umutlaniyorum benim içinde dua et arkadaşım önce sağlıklı olsun tabi ama bir kız çocuğu nasip etsin Rabbim 🤲🤲