_aycaccelik Mom092 ay bende tam bende de oluyor şu anda bile neymiş diye yorumlara bi bakayım dedim bi hoşuma gitti bende parmaklarımı çıtlatıyım yavrucumla birlikte hahahahahah 😂😂😂
Mom092 _aycaccelik 😂😂 ya bazende napiyor boyle tirmaniyo gibi oluyo pat dusuyo gecen bi guldum dalga gectim dye daha vurmadi gun boyu babasi geldi ona hareketlendi bana trip atti 😂😂😂
_aycaccelik Mom092 valla bu dediğini bana da yapıyo herkes abartma ayça ne tribi diyo ama cidden ne zaman dalga geçip gülsem küsüyo gibi bana hahahaah çok güzel ya bi an önce Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😂❤️
Zeynep_cagdas Mom092 dün akşam ilk defa oldu, bildiğin eklem sesi gibiydi🥰 şok oldum ilk duyunca 😂 bu arada 33 haftalık olduk bugün. Daha önce duymamıştım🤷🏻♀️
Mom092 Zeynep_cagdas yaaaa genel olarak olarak herkes bu haftalarda hemen hemen ayni seyi yasiyo ☺️ Ben bikac gundur yaşıyorum canim sen erken hissetmissn 😍
Srhtzlyh Mom092 evet bende 36+1 haftalığım birkaç haftadır çıt sesleri duyuyorum. Ayaktayken ters bir hareketmi yaptım acaba dedim ama otururken yatarkende duyuyorum. Dün doktoruma sordum korkma normal bir şey dedi😊
Mom092 Srhtzlyh ohh iyi barii bende haftaya sorarim doktoruma ☺️ ayyy bide ağlıyorlarmış biliyomusun 🙈
_aycaccelik Mom092 Allah acılarını göstermesin inşallah bi alsak kucağımıza daha da eğlenicez gibi geliyo😂
Srhtzlyh Mom092 bu bilgiler beni pamuk gibi yapiyor🤭😅 lanuga tüylerinin oluşma nedenide daha yağları olmadığı için üşümesinler diyeymiş ya. Onu öğrendiğimde çok ağlamıştım üşüyorlarmış diye🤭🐣
Mom092 BAS123 ya evet insan tedirgin oluyo noluyo acaba diye ama neyseki burasi varda sorup kimin yasayip kimin yaşamadığını ogreniyoruz bir nevi rahatliyoruz ☺️
Mrvmhmt46 Mom092 atyy 3vet bende yaşıyorum aynı durumu şuan 37+2 yiz bende merak ediyorum o seslerin nedeni ne insan çok değişik oluyor 🤩
Mom092 Mrvmhmt46 cok komik yaa 😂 gecen sakiz cignerken yuttum yanlışlıkla tatli sakizdi dedim sakiz mi cigneyip patlatiyo 😂😂
Mom092 Srhtzlyh Allahimm daha bilmediğimiz neler var yaa 🥰 Çok guzel seyler bunlar Rabbime binlerce kez şükürler olsun bize bunlari yasattigi icin 🙏🏻
Mrvmhmt46 Mom092 😂😂 allahım 🤩 yaa ne kadar güzel yüz gülümseten anılar biriktiriyoruz rabbim sağlıkla kucağımıza alıp anılarımızı devam ettirmeyi hepimize yaşatsınn🤲