Neslihannteo MerveYildirim ben doğurdum canim dediğim günü gece suyum geldi artık kollarimda oğlum 🙏🏻❤
snmacan Erkekanasiyiz açılma olmadan suni sancı verilmesi mantıksız olur zaten.. Ben de Pazartesi gidicem. Sancı var mı bakılcak açılma var mı yoksa 10.30ta sezeryana alıncam
mirzam 41 haftlk olduk hâlâ bekliyoruz pazartesi günü suni sancyla dogumumu basltcklar hayrlsyla kucgmza alalm insllh
MerveYildirim Erkekanasiyiz CemaLefe Cskn_025 mirzam Ben bugun dogum yaptim kizlar 40+4 olmustum . Normal dogum yaptim 😍
Erkekanasiyiz Cskn_025 bu mubarek günlerde insallah bir avazda kurtul hepimize kolay dogumlar nasip etsin rabbim 🤲😊
Erkekanasiyiz snmacan ama 2 cesit suni sanci var biri acilma olanlara verilen digeri hic acilmasi olmayanlara tatlim benim yarin ki muayenede eger acilmam yoksa bana direk suniyi dayayacaklar ondan biraz korkum 🤭
Erkekanasiyiz snmacan ayni gunumuz bende 40 +2 yim ama neden once suni denemiyor doktorun tatlim bir sebep mi var
Erkekanasiyiz snmacan bebek asagiya inmedigi icin zorunlu sezaryen olacaksin o halde allah yardimcimiz olsun canim saglikla gelsinlerde hangi dogum sekiliyle gelecekleri cok onenli degil aslinda 🤗
Erkekanasiyiz MerveYildirim yaaa allah anali babali buyutsun insallah tatlim kiz ne ara dogurdun nasil gelisti hikayeni bekliyorum sabirsizlikla 😂
mirzam MerveYildirim ayy hadi gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün darısı bizim başimiza insllh bnde sabh gidyrum suni sancyla dogumu baslatcklar dualrnzı eksik etmeyin
snmacan MerveYildirim maşallah maşallah Ben şimdi kontrole gidiyorum açılma ve kasılma yoksa sezeryana giricem kızlar
Erkekanasiyiz mirzam rabbim seninde yardimcin olsun canim kolaylikla gecir insallah o sureci bende yarin gidicem bakalim benim ne olacak meraktan uyuyamiyorum 😳🤗