Abcxyz Dilara06 18. Haftamda tam uyku esnasında hissettim ilk tekmesinde bağırsaklarım sandım sonra daha kuvvetli attı Allah Allah dedim sonra üst üste atmya başladı oturdum ağladım 🥲🥲🥲🥲🥲🥲
mercimeginanne Dilara06 16. Haftada hissetmeye başladım ama düzensizdi. 18. haftada hergün hissetmeye başladım
Amed2121 Ozlemust canım hergun mu hissediyorsun yada elini koyunca tek mi hissediyorsun ben elimi koyunca hissediyorum bazen
Beri_ilhan Bende 17 de az da olsa hissetmeye başladım. 1-2 hafta sonra da net olarak hareketleri hissettim
Ozlemust Amed2121 o haftalarda elimi koyunca hissediyordum nadir uzanınca elimi koymadan da hissediyordum. 22 den sonra hepsi hissettim ama suan 26 haftalığım.
Gzdsrm Canim benim ilk ve zayif bi hamis deilim 20den sonra net hissettim hatta 22 gibi tam tekmeymis bu falan diyebildim
denizlerdenbiri 22 de hissettim kilolu anneyim, kilolular daha geç hissediyormuş diye duydum. 23 den sonra sıklaştı yavaş yavaş arttı attık çok şükür hep hissediyorum. 30. Haftama gireceğim.
Bgm_61 denizlerdenbiri Ya bende kiloluyum ilk gebeliğim bende 24ü bulur diye bekliyodum ama sanırım benimki yaramaz biraz 😂 19+2yiz oğluşumla hissediyorum çok şükür hatta başta inanamadım ama baktım evet oymuş 😍
Ozlemust Kız erkek olmasına göre fark ediyor mu bilmem 😁erkek benimki hareketli kızlar belki daha akıllı duruyordur ☺️
[silindi] Haftada hissettim.Üstelik ilk gebelıgım.Ultrasonda bile tekme atarken gördük.Doktor cok nadir olan bir durum oldugunu soyledi.
Akdgnayca 16.haftada hisettim ama dengesiz hareketlerdi suan 20. Haftayım genelde otobüsee dolmuşa bindiğim zaman hareket ediyor 😅