Elfznr Merhaba oksapar kan sulandirici igne kullanan var mii? 8.aya kadar kullanmam gerekli ama hicbiryerde yok piyasadan kaldirmislar Istanbulda olupta bulan var mi?
halitefe Elfznr canım farklı illerden rastgele eczaneleri ara kargoyla gönderiyorlar bazen malesef covid sebebiyle topladılar yine herkes zor durumda
Muberranur halitefe başka şehirden göndermiyorlar raporlu olduğumuz için imzamız gerekiyormuş o yüzden. Ücretli alırsanız yollarız dediler o da 1kutusu 260₺ 🥶🥶 zar zor az önce 1kutu enox bulabildim ben de üç gündür tüm eczaneleri aradım neredeyse sonunda 1kutu da olsa bulabildim 🥶
Minikmucizembenim 184ü arayın ve iğne bulamadıgınızı anlatın geri dönüş yapıyorlar sağlık bakanlıgından ben aradım geri dönüş yaptılar iğne şirketı ile koçak firmayla görüşülmüş sizler de arayın
halitefe Elfznr Allah yardımcımız olsun benimde bir 10 günlük kaldı şimdiden arasam ayırırlar mı acaba
raiko Elfznr zor da olsa buluyorum şimdilik. linkten girip eczaneleri tek tek arıyorum. https://www.its.gov.tr/its/ilacim_nerede
Muberranur halitefe gebelere raporlu ya hani bu ilaçlar verirken imza atılması gerekiyormuş öyle dedi Nevşehir’deki bi eczacı 🥶🥶
halitefe Muberranur ya isteseler verirlerse işte ne diyim bilmiyorum çünkü bir defasında benim daha önce iğneyi aldığım bir aczacı haberim olmadan çat diye TC mi falan girmişti ve ilacı almış görünüyordum sonra aradım niye girdiniz diye aa biz yine bizden alırsınız diye direk girdik sisteme demişlerdi haberim bile yoktu bide başka eczaneden alırken farketmiştik siz almışsınız iğneleri diyince
Muberranur halitefe doğru söylüyorsunuz ama işte covidden sonra kullanılıyormuş bu iğneler sanırım , hiç bir yerde bulamadım ben , abla piyasada da yok dedi her eczacı ne yapcaz bilmiyorum allahtan az kaldı doğuma inşallah 🥶
halitefe Muberranur hay Allah’ım ya ben doğumdan sonrada kullanıcam 40 gün kadar bide yani şuan bir 3 aylık daha ihtiyacım var aslında
Elfznr Muberranur allahim yardim etsin gercekten su surecte de boyle igne bulunmamasi ne kadar saçmaa ben hala bulamadim pzt doktora godicem doktora sorucam
raiko Elfznr aynen. Eczacıdan öğrendiğim kadarıyla her hafta bikaç tane geliyormuş. Her eczaneye farklı günlerde. Mutlaka birinde olur bulana kadar arayın dedi. Çok uğraştırıcı ve saçma ama başka yol yok. Şimdilik buldum hep. yılbaşından sonra normale dönecek diyor bazı eczaneler. İnş 🙏