ozlemmyy ya Allah sizlerden razı olsun, şu mesajı yazan ellerinize sağlık. Çok haklısınız, işte burada bana da tepkiler geldi ilgi bekliyorsun cınım, bi sen mi hastasın cınım falan diye. Ben bu mantığı anlayamıyorum… sen, ben varız işte biziz bu doktorların işi gücü ya. Hastası biziz. Yoğunlukları biziz. Neden başkasına ekstra önem verirken bazılarımıza gelince ımmms yoğunmuşuz diyorlar ? Size mesela, oldu diyelim atladılar unuttular, bu durumu en iyi şekilde telafi etmeleri lazım. Ay güya özel hizmet alıyoruz. 4 gün devlet hastanesinde kaldım, yoğunluklarını kendim gördüm. Ay o hemşireler doktorlar of demiyor, üstelik aylardır covidli hastalara bakıyorlar. Ben mahçup ola ola öldüm sizi riske atmayım odama gelmeyin veya yaklaşmayın diye, hiç umurlarında değil. Olur mu siz iyi olun rahat olun diyorlar. Bir tanesi ne kadar güzel görünüyorsunuz bugün diyor mesela, halbuki insanlıktan çıkmış vaziyetteyim biliyorum. Ama moral moral.. o söz öyle bir destek oluyor ki… yazacak çok şey, hissedilen tonlarca duygu var aaah ah.
Ben de ayyyyynı sizin gibi düşünüyorum ve erkek doktora gideceğim karantinam bitip negatif olunca. Burada da görüyoruz kadının kadına yaptığını…