lifeofmybaby Kızlar isim etiketine girdiğimde hep aynı isimleri görüyorum ama uyarmak istiyorum lütfen isimleri güzel araştırın çoğu uydurma. İnternetteki birkaç sitede yazan anlamlara bakmayın. Baktığınız zaman çoğu cennetteki ağaç, cennetteki melek vs falan diyor ama çoğu uydurma bilin istedim🌸 anne baba olarak çocuğumuza anlamlı bir isim koymakla sorumluyuz. İlla kuranda geçmesi gerekmiyor. Arapça ve kuranda geçiyor diye koyacağınız isimlerin çoğu uydurma. Lütfen araştırın güzel anneler çocuğunuza farklı olsun diye anlamsız isimler koymayın ahirette hesabını biz vereceğiz🌸🙏🏻
A-F-B lifeofmybaby bende hep aynı isimleri görüyorum bide çevremdeki insanlarla konusurken de onlarda aynı isimleri söylüyor gına geldi artık bende artık çevremdki kimseye sormamaya karsr verdim konusunu açmıyorum yine de saygı duyarım ama turetilmis isimler gerçekten kötü
Ozlem8989 Erkek: Göktuğ, Çınar, Yiğit, Arel, Asıl, Renas, Alen, Yağız, Aras Kız: Alya, Arya, Lina, Liya, Eliz…. Bu isimler bana yabancı ismi geliyor ve herkes aynı isimleri koyuyor😊
Abcxyz Ozlem8989 Göktuğ ve yağız yabancı mı geliyor. Bin yıldan fazla kullanılan eski Türk isimleri 😐
lifeofmybaby Ozlem8989 Ozlem8989 göktuğ ve yiğit güzel isimler aslında hem anlam olarak hemde öztürkçe isimler🌸 ama diğerleri konusunda haklısınız tercih meselesi tabii ki saygı duyarım❤️
sabirsizannecik lifeofmybaby gerçekten öyle birde o isimlerden bir değil iki tane koyuyolar ve çoğu çocuk iki isimli ama tek isim.kullaniliyor diğer isim boşa çıkıyor herkesin zevki ama bana çok antin kuntin isimler geliyor ve ben tek isim taraftarıyım yarın bu çocuklar sınava girip optik dolduracak her açıdan tek isim daha mantıklı geliyor bana ama yeni nesil anneleriz 😂