selinyslgz09_ Anneleerr bebişinizin ilk hareketini ne zaman hissettiniz? Biz 15 haftalığız bu benim ikinci gebeliğim ve bu sabah ilk hareketini hissettimm çok güzeldi siz ilk hareketin de neler hissetmiştiniz? 🙂
Ces selinyslgz09_ benim de ikinci gebeliğim 14+3 günlüğüz bekliyorum ❤️ İlk gebelikte 18de hissetmiştim düzensiz şekilde bir gün hareket etti 5 gün etmedi gibi ancak tam olarak 21i bulmuştu 🌸
selinyslgz09_ Ces artık kendini belli etmeye başlar minik çok heycanli birşey ama doya doya tadını çıkaralım 🥰
selinyslgz09_ Emel38 ben 13 haftada öğrendim cinsiyetini erkek dedi doktorumuz değişmezse bakalım, ama sizde öğrenirsiniz artık inşallah sağlıklı hayırlı evlat olurlar 🌸
selinyslgz09_ Gigy maşallah ben ilk gebeliğim de 18 haftada hissetmiştim sizin minik biraz hareketli sanırım 🥰
Fatmanurrrrrr selinyslgz09_ ya dün duydum bu cinsiyet değişmesini gerçekten böyle bişey var mı bende 15 haftalık hamileyim cinsiyet erkek ama değişebilir 8 aya kadar dediler çok şaşırdım
Ces Fatmanurrrrrr bazen kordonla pipiyi karıstırabiliyor doktorlar. yada bebiş bacak arasını açmıyor göstermiyor kendini gibi. En net detaylı ultrasonda belli oluyor ben ilk gebeliğimde 11de ikincide ise 13te öğrendim pozisyonu netti ben bile anladım ikincisini hatta doktor kordon ve pipi bak ayrı.süper görüntü net erkek dedi her zaman böyle olmuyor tabi