0AybukeeDemirr0 Tugceasel_ Aslında bi alakası yok ama nerden çıktıysa böyle muhabbetler dönüyo açıkcası bende cok merak ettiğim için sordum 😂😁
Bernanisa 0AybukeeDemirr0 benim de ikinci hamileliğim kızım sol taraftaydı oğlum sağ tarafta tesadüf mü bilemem 🤣
Tugceasel_ 0AybukeeDemirr0 ama mesela karnım yuvarlak ve çok erken çıkmaya başladı gören herkes erkek olucagını söylüyordu ama kızım oluyor bunlara pek aldırış etmemek gerekiyor bebeğin rahatlığına göre diye düşünüyorum ben o pozisyon değiştirmesini
Tazeanne0 Bu sağ sol meselesi şöyle biliyorum ultrasonda ayna yansıması gibi olduğunu düşünün soldaysa ultrasonda aslında sağ taraftadır oda kız demekmiş 🤷 bu bilgi nasıl kafama girdi nerden girdi inanın bilmiyorum 😅 ama böyle bir şey okudum
Seyma2861 0AybukeeDemirr0 alakası yok onlarla.:. Solda oğlum olacak. Hangi yumurta hazırsa o tutuveriyor
Cereninci 0AybukeeDemirr0 bu rivayete biraz bende inanıyorum kız sağda erkek solda oluyor canım annem 3 kızdada sağımdaydı derdi bende şuan 22 haftalığım ve kızım sağımda :))