Eftknc Cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz? Kız mı erkek mi çok merak ediyorum daha 10. Hafta yeni bitti 🥳
Bubuseli Eftknc 12.haftamda ikili tarama testi yaptığımda doktor erkeğe benzetiyorum dedi ama kendi doktorum erken olduğu iicn bana söylemedi inşallah gittiğimde söyler 🤲🤲😂
Eftknc Bubuseli bende 2 hafta sonra ikili taramaya gideceğim cinsiyet olarak ne hissettiğini sorayım bende 😊
Bubuseli Eftknc gitmeden önce çikolata ye 😂 hareketlenir 12.haftanda pozisyonunu güzel verir belkide net söyler tahmini ❤️
Ayoz 12 haftada 2 ‘li taramada kıza benzetiyorum dedi doktor kendi doktorum da 11. Haftada kıza benzetmişti. 13 haftada ikilinin sonucunu göstermeye gittiğimde de erkeğe benzetti en son bişey demiyorum 17 de bakalım dedi😂 kafamız karıştı iyice
Eftknc Ydgrshn sağlıkla gelsin kızınız 🙏🏻 İnşallah 2 hafta sonra ikili taramada ben de öğrenirim ☺️ İkili tarama nasıl oluyor Bilgi verir misiniz 🙈
Ydgrshn Ezgi009 bana ac gelin dediler ama sanirim tok giden de oluyor kan veriyorsunz ya ac gitmeniz daha dogru sonuc verir herhalde