Bireylulmasali A1994 ben 19+5 oldum canım dün ilk kez hissettim o da kalp atışı gibiydi ben de çok stres yapmıştım endişe etme yakında sen de hissedersin 🥰
Tugceasel_ A1994 benimde ilk gebeliğim 18+5 gibi hissetmiştim ama bazı gebeler geç hissediyormuş en geç 24 haftaya kadar hissedersiniz 😇
Ozlmbjk Bireylulmasali merhabalar bende 17 hafta 4 günlüğüz bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum 3ncü gebeliğim bundan önceki bebeğimi karnımda kaybettim o yüzden çok korkuyorum acaba ben mi pinpiriklik yapıyorum yardımcı olurmusunuz
Bireylulmasali A1994 ben de çok stres yapmıştım ve defalarca post açmıştım burada 19-20. Haftadan sonra hissedersin merak etme canım 🤗
OzgeSahin2 20 de pıt pit hissettim 27 haftaligim elini ayagini poposuni bile suan tam net hissediyorum oncesinde hissettiklerim bile cok hafifmis aslinda 😇
Umksanbe A1994 benim oğlan da 17 de belli etmişti merak etme hissedersin 😇🥰 sonra zaten kıpır kıpır sürekli seni uyandıracak 😇
Umksanbe A1994 belli olmaz 😇 annesi belki hareket ediyordur bolca ama sen hissedemiyorsundur 😇 daha vaktiniz var yavaş yavaş hissedesin
gokayrabia A1994 kiloya görede değişiyor normal kiloda iseniz 22 haftalarda hissedebilirsin demişti doktorum nitekim öylede oldu 22 den sonra net hissetmeye başladım. Kilolu kişiler daha geç hissedebilirmiş yağ dokusundan