Hamileyim-mutluyum Kızlar benim karnım sabah açken düz yemek yiyince çıkıyor hala kalıcı bir gebelik karnı olmadı bu normal mi bazen korkuyorum bebeğe bişey oldu diye 😥
Aylayla Hamileyim-mutluyum benimde aynısı oluyordu artık hiççç inmiyor 31 haftalık olduk 23-24 haftadan sonra daha büyüdüğü için inmek gibi bir şansı olmuyor
Didem34 Hamileyim-mutluyum normal ben 24 haftalıgm hala sabah kalkınca daha az aksamları daha fazla göbegim
Rabiakoksal Hamileyim-mutluyum iç karnınız geniş olabilir ve zaten 19. Haftalarda karnınızın çok büyümemesi çok normal bebek daha küçük. Benim yedinci ayda hamile olduğum belli oluyodu
Hamileyim-mutluyum Rabiakoksal indan karnı hemen çıksın istiyor normalde de karnım yağlıydı zaten bazen bu göbekse bebek nerde diyorum😂
ysfali06 Hamileyim-mutluyum canım ben 2 güne 25 hafta olacam hala öyle Bi sorun yok merak etme 🤗 doktorun zaten sorun olsa kontrollerde söylerdi sana mutlaka
Hamileyim-mutluyum ysfali06 kontrolümüz 2 hafta önceydi bir sorun yoktu 2 li 3 lü testimiz temiz çıktı çok şükür 1 hafta sonra detaylı ultrasonumuz var sağolun rahatlattınız beni❤
Gzdsrm Canim 26 haftalik olduk hic inmio artik bebis buyudukce karnin daha belirgin olur bende hafif kilolu hamile kaldim banada inanmiyolardi kendi gobeg saniolardi artik bariz belli