Astadavistabeybi Herşeyi almışız da bebeği yıkarken neye saracak kurutacağız 😬doğdu doğacak havlusu yok kızlar bana öneride bulunur musunuz hemen alalım 😍
MiniKaya Astadavistabeybi canm ben iki ayrı markanın almıştm ikisinde kullandm ama bence yeni doğan bebek için havlu pek uygun olmuyo zaten teni hassas ve soyuluyo ben o yüzden büyük müsline kuruluyorm müslin havlu alacağım şimdi yeni doğum ypmış biri olarak tavsiyemdir ☺️
Ipek0z Astadavistabeybi ben e-bebekten 75×75 boyda aslan figürlü aldım 30 liraya indirimden. Hemen de verdiler kargoya ve çok kaliteli, güzel çıktı tavsiye ederim. Pandalı, ayılı olanlar da vardı farklı farklı
Astadavistabeybi MiniKaya çok teşekkür ediyorum öyle müslinim var birde havlu alırım en azından evde bulunsun 😐
istanbul3434 Astadavistabeybi canim annem bana bi tane bebek havlusu aldirdi ama dedi ki yenidoganken icine muslin koyup muslinle kurula. Ciltleri cok hassas oldugu icin havlu sert geliyormus zaten. Yine de 1 tane aldik
aylinsss Astadavistabeybi chiccodan aldım başlıklı yumuşak güzel birde yenidoğana müslin öneriliyor tek renk yumuşacık olan müslinlerden aldım
Serrax Astadavistabeybi lcw da toplu alışveriş yaparken onu da almıştım ordan,biraz ince gibi geldi ama zaten sadece kurulayıp üstünü giydireceğiz o yüzden çok aramaya gerek yok bence😊