MiniKaya Eylul1987 anadolu yakasındaydanız devlet hastanesi olarak üsküdar devlet hastanesi sadık çardak özeldede çakmak erdem hastanesi buğra içli
istanbul3434 Eylul1987 Goztepe Medikalpark’ta soyadini unuttum ama uroloji bolum baskani Ali bey esimin ameliyatini yapti cok cok memnunduk
Swlatmn Eylul1987 canım İstanbul da Avrupa yakasında özel başarı hastanesinde doç Dr teyfik ziypak var eşimin ameliyatını yaptı çok şükür hamileyim muhteşem ilgili bir dr
Durucukkkk Eylul1987 canım prof Dr ege can serefoglu mukkemmel bir doktor . İnstagramda takip et bı bak istersen. Özel muayenehanesi var . Ankara’da olsa ben yarın gidicem.hemem vallahi
Eylul1987 MiniKaya Teşekkür ederim. istanbul3434 ameliyatlıkmıyız bilmiyorum. şuan bizi bu sonuca ulaştırıcak doktoru arıyoruz.
istanbul3434 Eylul1987 ameliyati Ali hocaya ne kadar guvendigimize ornek vermek icin soyledim. Konu her neyse guvenerek tercih edebilirsiniz.
Eylul1987 Durucukkkk takip ediyorum kendisini sonuclari gonderdim 3 ay daha deneyin olmazsa gelirsiniz dedi. Ankarada kaan aydos var o da cok iyi diyolar o da burda olsaydi bende ona giderdim