umudum321 Kizlar ilk gebeliğim 22haftalik olduk bi kacgundur gece uyanınca iki elimde karıncalaniyo ve hafif uyusuyo nedendir acaba aranızda böyle bişi yaşayan varmı yardımcı olurmusunuz
Busra34gms umudum321 canım 23. Haftaya girdim 2 gündür bendede oluyor araştırdım karpal tünel sendromu deniyormuş gebeliğin son 4 aylarında sinirlere oluşan baskıdan dolayı 😏
Xthinker umudum321 ben 14.haftamdayim bende de oluyor dudaklarımda oluyor bazen bende sebebini merak ediyorum
Denizzz88 umudum321 benimde oluyor ara sıra o ben kafamın vücudumun falan altında kaldı herhalde uyuştu sanıyordum ama demekki birçok kişide oluyormuş 🤔
umudum321 Busra34gms Xthinker Pinkchemistry Denizzz88 Alsa9087 saolllun kizlar ben de dediğiniz gibi üstüne uyumuşum saniyodum ama öyle değilmiş bı daha ki kontrolde doktora sorcan bakalm herşey evlatlarımız için hayırlısı ile kucağımıza alalım 🌸🌸
Pinkchemistry @umudum321 ben magnezyum içmiştim iyi gelmisti tabi mutlaka dokturunuza danışın benim bileklerde krampta vardi..
Alsa9087 Bende 23+1 haftalığım benimde son 3 gündür kollarımda ve ellerimde uyuşma ve karıncalanmalar oluyor😐 üzerine yattım sanıyordum. Demek sebebi başkaymış sinirlere oluşan baskıymış 😅 Ay olsundu bebeğim için herşey değer 🙈🤗