Biricik Ben13+6haftalik hamileyim ama son bir haftadır geceleri çok huzursuz uyuyorum,derin uykuya dalamıyorum bir gecede 20defa uyanıyorum sizlerdede böyle olan varmı???🙁🙁
Fdnozc Biricik uyumamaya erken başlamışsınız son aylarda olur genelde bu durum acaba huzursuzluğun sebebi stres mi bebeği mi düşünüyorsunuz rahatlatın kendinizi uyurken dua okuyun önce temiz hava alın yine de bu sizin elinizde agri sizi bi sıkıntı yoksa strestendir
Zeynpaysimannesi Biricik emin ol canım hamilelik bitene kadar aynı sorun %90 hamilelerde var bende de var 26. Haftama girdim. O deliksiz rahat şekilde uyuyabildiğimiz gecelere veda ediyoruz malesef , inşallah bebişlerimiz doğunca çok ağlamaklı olmaz annelerini uyuturlar 🤗🤗
Biricik buket_22 nedenini bir bilsem Cnm İnan dün gece saat 5di ben hala evde dolanıyorum ki ben uykuyu çok seven bir insanım Of offf☹☹
Biricik Fdnozc sitresde yapmıyorum ama Cnm,İnan çok dua okuyan biriyim kuranımı okurum sürekli ama iste nedendir bilemedim Allah yardımcımız olsun
Biricik Zeykem Evt Cnm cocuk olunca uykuya hasret kalicaz☹Ama iste şimdide uyuyamıyorum Allah yardımcımız olsun zor bu hamilelik
Kubrq Biricik bende öleyim 20+4 günlük hamileyim geceleri on defa kalkıyorum ama psikolojik emin olun🙃🙃
GldnUysll 13 haftalikken basladi uykusuzlugum 25 haftam bitmek uzere hic uyuyamiyorum ellerim ayaklarim yaniyor resmen rahat uyku yok hic
GldnUysll Biricik sabah esimi ise qönderdikten snra anca azda olsa uykuya dalabiliyorum canim 2 saat oda
Aycatpzkrkmz Doktorum yan yatmalısın dediği andan itibaren her döndüğümde istemsizce uyanıyorum 😞 sabah 6 7 gibide ayaktayım 😂 uykum çok var uyuyamıyorum 🙈