Nasıl ve nerden başlayacağımı bilmiyorum şuan 7 aylık hamileyim güzel bi hamilelik geçirdim testlerimi renkli ultrasıonumu herşeyi yaptırdım bebeğim için ve Prof. Tarafından yapıldı 4 boyutlu ultrasıonu bebeğimin .. sonuçlar hep güzeldi hiçbir sıkıntı yok herşey yolunda denildi. Sonra ben bu ay doktorumdan memnun kalmadığım için aynı hastanede başka bir doktorda takibe başladım bugün iyi önerilen bir doktor … muayene esnasında yine herşey yolunda giderken bebeğimin beynin içinde ki bi boşluktan içindeki sıvıdan bahsetti ve bunun da üst sınırının 6 cm olduğunu bebeğiminde şuan sınırda olduğunu söyledi büyürse yada büyüyorsa büyük sıkıntı risk oluşturacağını bebeğin zeka gelişimini yok edeceğini falan söyledi tabi belki de yanlış anlatıyorum çünkü ben o duyduklarımdan sonra şok oldum ve tek kelime edemedim doktora … büyürse de tedavi edemeyiz yapacak birşey yok dedi bu yüzden 15 gün sonra tekrar geleceksin kontrol edicez dedi … sonrası mı ?😊 bu saate kadar gözyaşı döktüm … 3 farklı doktorun takibinde olmama rağmen onların şuana kadar bir risk görmemesi herşey yolunda demesi bugün daha yeni ilk muayene olduğum doktorun böyle birşey söylemesi herşeyi geçtim karnımda 7 aylık olan oğlumun Böyle birşeyle karşı karşıya kalması durumunda benim ne halt edeceğim ve nasıl toparlayacağım hakkında hiç bir fikrim yok gücüm yok ve ben neye inanıp ne düşüneceğimi bilmiyorum … 15 gün sonrası için çok korkuyorum .. söylermisiniz böyle birşey yaşayan var mı ? Ya da ben ne düşünmeliyim ??? Sığındım Allah’a kaldım elimden birşey gelmio