Busraozel KaanErkan-mom ☺️ Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bende de heyecan korku değil normal olsun diye dua ediyoeum sadece kızımla ilk karşılaşmamızdan korkuyorm neden bilmiyorum yetemezsem korkusu sanırım 😔
KaanErkan-mom Busraozel Bende de sadece ilk emzirmede nasıl bir acıyla karşılaşcam ve bebeğime mememi verebilcm mi gerçekten. Bunun endişesi var😞 tüm kalbimle normal doğum taraftarıyım bende inşallah normal olur Her şey 🤗
Mommy2b KaanErkan-mom başaramadığım kısım uyumak, nefes almak vs ya yoksa başarıyoruz çok şükür 😏💪🏻💪🏻
Esoo0698 KaanErkan-mom Ayy aynı duruuum uyku düzeni denen bişey kalmadı valla. Şimdi yatsam sabah kalkmam 12-1 i buluyor insan salaklaşıyorda ha nolcak bu son 2 ayım böylemi geçecekk 🤦♀️🥴😫
E_A1121 KaanErkan-mom delircem galiba uykusuzluktan tuvalete gitmekten tekmelenmekten kasık agrısından uyuyamıyorum biraz dalmısım onda da saçma sapan rüyalar görüp korkup tekrar uyandım😫😫😫
61Aysen 91ARIN91ASK Keşke öyle seyelrde icat edilse hamileleri dusunmek lazm🌸Bida hamile kalmak istedigimde oyle biseyi icat etmeyi düşünüyorum 😂😂