KaanErkan-mom uyumak için ne yapalımmmmmmmmm kızlarrr😬😬 kendime 3 doz uyku hapı vermeyi düşünüyorum şu son bir ay 😵😅bacaklarım huzursuz uykuya kesinlikle dalamıyorum.. Sen neden uyuyamadın peki🤦🏻♀️😄
tgb94 KaanErkan-mom düzen kalmadığı için uyuyamıyorum şimdi eşimle film bitirdik ben biraz bilgisayar da çalışayım dedi ben yattım ama dalamıyorum 😂 online eğitim mafetti bizi 🤦🏼♀️
Anne18 KaanErkan-mom hiç bir problem yok çok şükür sadece ben yüz üstü uyurum hep ama karnım büyüdüğü için hemen tekme atıyor uyuyamıyorum sag sola yatmaktan kollarım uyuştu 🤦🏼❌ sırt üstü yasak
Kader_152199 KaanErkan-mom sebebi yok vallahi bende bilmiyorum ama hiç uyuyamiyorum 31+2 deyim bende 🤷♀️
KaanErkan-mom Ayssmom benim eşim yanımda mışıl mışıl uyuduğu için oturma odasına geçtim sinirlerim zıplıyor 🤣
Melekanne98 KaanErkan-mom uyuyamıyorum deli gibi uykum var oysa. Son ayımdayım her şey güzel ama uyku sıfır
KaanErkan-mom Melekanne98 benimde son ay kardeşim. Ateş basıyor nefes darlığı tuvalet, bacak huzursuzluğu hepsi üst üste
Ayssmom KaanErkan-mom hahahah benimkide uyudu şuan film izlerken ben eşimi biliyorum 😂😂 çalışıyorlar yazık uyusunlar
KaanErkan-mom Anne18 yüz üstü yatmayı öyle özledim ki😵 sağ bacağımı taaa çeneme çekerdim birde 😄 ellerim de yastık altında ohh mis . Ne günlerdi
61Aysen KaanErkan-mom Ay sen bensin😂Valla bnde oyle yatardm öyle ozledim ki esim diyo sen çocuğu dogurursn ilk isin yüz ustu yatip uyumak olur😂Şuan hicbiseklde uyuyamiyrm 1.5 aydr gece gundz gundz gecem oldu yarin doktr kontrolm vr uyumam lazm ama nerde
KaanErkan-mom Fatmaevin Geçmiş olsun. mide yanması ve bulantı nedir bilmem çok şükür 🙄😊 ama mide yanması kötüymüş anlatılanlara göre..
KaanErkan-mom 61Aysen 20 haftaya kadar yattım da sonradan Totom havada kalmaya başladı rahatı kaçtı yani😁 son 30 inşallah az kaldı💃🏻🥰
91ARIN91ASK 61Aysen yüz üstü yastıkları varmış nette baktım da hep özel yapım normal mağazalarda olsa da alsak eşim de çözüm üretiyor büyüm boy simit alıp şişirince yüz üstü yatılırmış 😂😂😂😂