Nurunannesiii12 Saliha_123 allah razı olsun kuzum , bebegin iyilessin Allahin izniyle bunu istiyoruz, gönlünmüze duamıza yer etti aklımızda, inşallah dualarımızla destek olmaya çalışıyoruz .Rabbim nasip ettiğinde olur inşallah beklemeye raziyim😊elhamdulillah
Saliha_123 Nurunannesiii12 tanımadığın bilmediğin birine içten bu kadar güzel dua edebilmek ne kadar güzel bişey ♥️ Bende hep dua ediyorum. Burda kim ne kadar dua istiyorsa hepsine etmeye çalışıyorum🙏♥️
Nurunannesiii12 Saliha_123 allah rızası ve bebeğinin iyileşmesi için ediyorum canım.yer yok dua üzerine kurulu bi faydam dokunsun istiyorum tanimasam da ve inan hiç zor değil dua etmek için bolca vaktim oluyor.simdi çıkınca yine dua okuyacagim bebeğin ve senin için.dua okudukça kendimi iyi hissediyorum inşallah bebeğin de sıfa buluyordur. Allah katın da kabul görsün dualarimiz inan bunu yapmak zor değil.her kadın birer anne adayı empati kurmak zor olmuyor ve halden anlıyoruz.rabbim sana sevinc gözyaşı dökturmeyi nasip eder inşallah yavruna kavusursun.bu günleriniz geri de kalir Allah in izniyle.🙏🧿
Nurunannesiii12 Saliha_123 sağlık olsun sen kendine dikkat et dua edecek vaktin halin olmasa da olur.allah razı olsun deyisin bile yeter bizler için .
Saliha_123 Nurunannesiii12 çok duygulanıyorum böyle yazınca sen🙏 Allah razı olsun kat kat inşallah ♥️🙏
Nurunannesiii12 Saliha_123 Rabbim sınadığı yerden acılarınızı dindirsin kuzum.sagligina kavuşsun inşallah evladın bunu istiyorum rabbimden. Burda oturduğum yerde bi komsum var kızı serebral palsili 10 yasinda fizik tedavilerle biraz hareket etmeye başlamış sürünüyor kaslariı çok gergin yürüyemiyor .tedavisi de pahalı olan bi hastalık ve tamamen doktor ihmalinile.amatedavisi cok mu coj zor olmus bi donem ama annesi nasil azimli.hic yuruyemicek kızı kaslarını güçlendirmiş evde gece Gündüz egzersizlerle imkansızlıktan imkan yaratmış kadın kızı için.ianneler guclu olunca cocuklari daha guclu azimlu oluyo inan.senin yavrunda hissediyodur bunu Dedigim o sp si kucuk kiznda nasil akıllı derslerinde başarılı çok sevimli konuskann hayat dolu bi cocuk.Rabbim inşallah ona da şifa verir dua ediyorum çok rüyalarıma giriyor o çocuk.hassas im bu konularda bende küçükken cocuklugumda bi çok rahatsızlık geçirdim.trafik kazasi bu gibi seyler yasadik cocukken tedavi gördüm iyilestim bayağı inan hasta olmak zor katlanmasi daha zor.o yuz den hasta birini duyup görünce bol bol dua ediyorum ki sifa bulsun. Rabbim anne babamizi da eksik etmesin onlar bizim.herseyimiz annem olmasaydı çoktan bende silinip gitmiştim dünyadan annelerinn hakki ödenmez inan azıcık hasta olana geri kafalı insanlar derler sakat bu evde dursun ancak falan çok şükür şuan astım hariç hiç bir bedensel sorunum yok vaktinde kaza dan dolayı sakatlık da yasadim yürüyemedim ama annem hep beni sözleri ile güçlendirdi cesaret verdi umudum oldu..herseyi atlattım iyilestim.sende öyle yapıcaksın cocugu na itinayla bakarsın ilgilenirsin senin ilgiyle sevginle bebeğinde iyi hassas sağlıklı bi birey olacak Allah in izniyle.
Nurunannesiii12 Saliha_123 evladina sifa icin seninde güçlü olman için dua ediyoruz biz herşey allahtan inşallah sizde aşacaksınız bu günleri .