eminegmssy-18 Hilal126748292 ikiz hamilelik nasıl geçiyor? En başlarda nasıl geçti acaba? Konuyla alakasız ama sormak istedim
Hilal126748292 eminegmssy-18 Bende Henüz yolun başındayım 13 haftalık. Beni neler bekliyor bilmiyorum tek korkum erken doğum olmaması ve ikisini de emzirebilmek en büyük isteğim duam
Hilal126748292 eminegmssy-18 ilk iki ay oldu sürekli mide bulantısı vardı ama hiç kusmadım yağlı şeyler yiyemedim hiç
Tugbabuglem58 Abcxyz bu kadar guzel bi tespit daha once gormedim bende ne kadar asli tanidiysam yedigi kaba pisleyen cinstendi fesat iki yüzlü tabi benim tanidiklarim oyleydi iyi kalpli bi asli tanimadim eminim ki vardir
Abcxyz Tugbabuglem58 illaki vardır ama denk gelmedim bu saatten sonra denk gelse bile ben aslılara olan yargımdan ötürü iyiliklerni görcek kadar fırsat verebilir miyim bilmiyorum🤷🏻♀️😂
[silindi] Hilal126748292 başlığı okurken direkt aklıma Aslı ve Sıla geldi. Ben olsam birbirine çok aşırı benzeyen isimler koymazdım. Beren Deren alya arya vs gibi. Itici duruyor zorlama koyulmuş gibi.