Minnos39 Kızlar merhaba merak ettiğim konu doğumunuz başladığı gün bebek hareketleriniz nasıldı?Çok hareketli miydi yoksa hareketi eskisine göre az mıydı bebişlerinizin
NeseMf Ben o gün hiç hareket hissetmemiştim açıkçası ya heyecandan ya da sürekli kendim hareket ettiğim için 🤷🏻♀️
Merve1192 NeseMf ben 40+1 deyim. Karnım akşamdan beri taş gibi oluyor seslenince okşayıp konuşunca azıcık hareket ediyor kızım sonra yine aynı oluyor normal mi acaba doğum mu başlıyor ki diye düşündüm
Ef24 O an onu yani hareket edip etmediğini düşünemiyorsunuz sancıdan kendiniz sürekli hareket halinde olduğunuz için benim öyle olmuştu yani gün içinde de normaldi bir değişiklik olmuyor neden olsun ki 🤷🏻♀️
Minnos39 Ef24 ben öncesini metak ediyorum canım sancı gelmeden saatler önce yani hareketli miydi vs diye :)
Ef24 Minnos39 Onu sonuna yazdım canım :) yani bir değişiklik yoktu her zamanki gibiydi benim oğlum gündüzleri uyur geceleri tekmeler başlardı o günde öyleydi bu arada su an yazarken farlettim bugün 2 ay 10 günlük olduk gündüzleri uyuyor akşamları uyumuyor :))
Merve1192 Ef24 benim de bugün çok toplandı da karnimda o yüzden sordum 🤭 sancılarım başlasın kızım gelsin diye bekliyorum da herşeyi doğum mu başlıyor acaba ya bağlıyorum