gamzeb Merhaba arkadaşlar 27+5 teyim gebelıkte . Demir hapı dışkıyı siyah ve cıvık yapıyor bende sizdede öylemi 🤷🏼♀️
Htcertn gamzeb hangi demir hapını kullaniyosunuz bnm kullandigimda Oyle yapiyor bazıları kabız yapiyomus kabız olmaktan iyi bnce
Nuray23 gamzeb bende de kabiz yapiyor. Kabiz olmak cokdaha kotu inanki. Ama demir hapinin yan etkileri kiminde kabiz kiminde ishal yapar diskinin rengi de siyah olur. Korkma😊
gamzeb Tahaninannesii bir tanıdık erken doğum riski ıshal gibi olursan dedi kafamı karıstırdı siz söylemişmiydiniz doktorunuza acaba
Tahaninannesii gamzeb ishal olmuyordu bende renkle alakalı evet dedim. Gebelik öncesi de Demir eksikliğim vardı ilaç kullanıyordum zaten onun için garipsemedim ben. Siz yine de doktorunuza sorun gidince içiniz rahat etsin
gamzeb CansuAkd yok hayır kılo falan yapmıyor düşün ben gunde ıkı tane alıyorum kanım düşük cıktıgı ıcın o ragmen bseyım yol
gamzeb Nuray23 evet bende hamılelıkten öncede demır eksıklıgı vardı ozamanda öyle yapıyordu sanki diye hatırlıyorum telaş yaptım simdi 🤦🏼♀️
gamzeb Htcertn allahım artık herseyden korkar olduk sırtımız agrısa koronamıyız basımız agrısa koronamıyız sağsalim bir doğursaydık 🤷🏼♀️
Htcertn gamzeb maalasef bendede durumlar aynı geçen post açtım hatta çok korkuyorum covid olmaktan diye amin canm sag salim alalım kucaklarımıza.
Ebru2403 gamzeb okadar bilmiyorum canım ama renk siyah bendede bir gün çıkmazsam tuvalete ertesi gün çıkıyorum öyle iki üç gün cikamadigim nadir olmustur
gamzeb Htcertn çokda korkmamakmı lazımdır ben hamılelıkten önce olmuştum zaten barı busefer olmayayım dıyorum ama allh bılır tabi cok düşünmemek lazım dıyorum ama bazen gelıyor ınsann aklına işte